انواع ساندویچ | نحوه پخت ساندویچ مرغ و قارچ (عصرانه و شام سبک)

دسته‌بندی: انواع ساندویچتاریخ انتشار: ۱۳۹۵ خرداد ۸, شنبه ساعت ۱۲:۰۷

\ \ مواد لازم برای ساندویچ مرغ و قارچ : برای 4 نفر\ \ \ \ \  مرغ\ دو تکه ران و سینه\ \ \  قارچ\  250 گرم\ \ \ پیاز متوسط\ 2 عدد\ \ \  پنیر پیتزا\  4 ورق یا 20  گرم رنده شده\ \ \ سس مایونز\ 6- 5 قاشق غذاخوری\ \ \ آب لیمو\ به مقدار لازم\ \ \ روغن\ 3 قاشق غذاخوری\ \ \ ادویه کاری و نمک و فلفل و زردچوبه\...