رشته پلو با مرغ | انواع غذا با “مرغ” | طرز پخت “رشته پلو”
طرز تهیه رشته پلو با مرغ غذای ویژه شب عید
این پلو یکی از پلوهای اصیل ایرانی است که اغلب خانواده ها در شب عید و یا چهارشنبه سوری آن را می پزند
و معتقدند که با پختن آن سر رشته کار در سال جدید بدستشان می آید.
شاید در قدیم تهیه رشته که باید بسیار ظریف باشد کار مشکلی بود ولی حالا رشته حاضر پلوئی در اغلب خوار و بار فروشی ها آماده برای فروش است.
');d.write('مواد لازم برای رشته پلو با مرغ :
رشته ی پلویی | ۲۵۰ گرم (من دو مشت خرد شده ریختم) |
برنج | ۲ لیوان |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
کشمش | نصف لیوان |
هویج | یک عدد |
خلال بادام و پسته | به مقدار لازم |
سیب زمینی متوسط | یک عدد |
روغن و زعفران | به میزان لازم |
نمک، فلفل و زردچوبه و دارچین | به میزان لازم |
طرز تهیه رشته پلو با مرغ :
برنج را از قبل شسته و به مدت چند ساعت در آب و نمک بخیسانید.پیازها را خلالی کنید و در تابه سرخ کنید تا طلایی شود و کنار بگذارید.
سینه مرغ را به همراه کمی پیاز سیر فلفل دلمه و زردچوبه و ادویه مخصوص مرغ و ماهی
و دو لیوان آب بپزید و بعد از پخت ریش ریش کنید و با کمی زعفران درون تابه تفت بدهید و کنار بگذارید.
');d.write('