مواد لازم برای ته چین کباب کوبیده :
برنج | ۳ پیمانه |
گوشت (گوشت آماده برای کباب) | ۲۰۰ گرم |
ماست | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران | ۱ قاشق غذاخوری |
گلاب | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر هل | به میزان لازم |
گوجه فرنگی | به میزان لازم |
آب | ۱ چهارم پیمانه |
کره | ۵۰ گرم |
برنج را حتما به مدت ۲ ساعت با آب و مقدار کمی گلاب (جدای از مواد اولیه) خیس کنید. ');d.write('
برنج را با مقداری نمک و روغن داخل قابلمه به مرحله آبکشی برسانید و آبکش کنید.
۲۰۰ گرم گوشت را برای کباب آماده کنید (با پیاز،تخم مرغ،فلفل،نمک،زردچوبه،زعفران و … مخلوط کنید و خوب ورز بدهید)
قالب مناسبی را انتخاب کنید و خوب آن را چرب کنید.
اول گوجه را پوست بگیرید و حلقه ای برش بزنید و بعد آن را ته قالب قرار بدهید.
گوشت را به شکل دلخواه در بیاورید و روی گوجه ها بگذارید.
حالا ماست،روغن مایع،زعفران و گلاب و مقداری پودر هل سبز را با یک پیمانه از برنج آبکش شده مخلوط کنید و آن را روی گوشت بریزید و با پشت قاشق کاملا صاف کنید. برنج سفید آبکش شده را هم روی مواد بریزید و با قاشق خوب صاف کنید.
۱ چهارم پیمانه آب جوش را با ۵۰ گرم (یک قالب کوچک) کره مخلوط کنید و آن را روی همه قسمت های برنج بریزید.
');d.write('