“زرشک پلو” | طرز تهیه زرشک پلوی نذری | نحوه پخت زرشک پلو با مرغ
آموزش و طرز تهیه زرشک پلو نذری
مواد لازم برای زرشک پلو نذری :
مرغ | برای هر 4 نفر یک عدد |
برنج | برای هر نفر یک پیمانه |
زرشک | به ازای هر یک کیلو برنج 150 گرم |
شکر | به ازای هر یک کیلوگرم برنج یک قاشق سوپخوری |
نمک و ادویه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه زرشک پلو نذری :
اول از هر چیزی برای درست کردن مرغ “زرشک پلو” موقع خیس کردن برنج ابتدا مرغ را به مقدار لازم آماده کرده و بعد از پاک کردن خوب بشوید. هر مرغ برای 4 نفر کافی است. در ضمن برای مزه دار کردن هر مرغ یک پیاز درشت هم نیاز دارید. پیازها را حلقه ای خرد کرده و کنار بگذارید.بعد یک بسته نمک و 2 قاشق سوپخوری زردچوبه را در کاسه ای با هم مخلوط کرده و بعد از اینکه مرغ ها را شستید دستتان را به این مخلوط آغشته کرده و روی همه جای مرغ بمالید و کنار بگذارید.
برای خوش طمع شدن مرغ ، به مخلوط نمک و زردچوبه و کمی هم پودر زعفران اضافه کنید.
');d.write('