آلفردوی میگو،بیکن و اسفناج


برای تهیه این غذا باید ابتدا فتوچینی را پخته و آبکش کنید. سپس طبق دستور نوشته شده در زیر، سس پاستا را تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید.

آلفردوی میگو،بیکن و اسفناجشفا آنلاین: برای تهیه این غذا باید ابتدا فتوچینی را پخته و آبکش کنید. سپس طبق دستور نوشته شده در زیر، سس پاستا را تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید.
مواد لازم (۳ تا ۴ نفر)

۲ قاشق غذاخوری روغن ۴ حبه سیر (خرد شده) ۹۰۰ گرم میگو ۳ پیمانه اسفناج نصف یک عدد پیاز (خرد شده) ۲ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۲ پیمانه خامه چرب ۴۵۰ گرم فتوچینی (پخته شده) ۶ اسلایس بیکن ۱ پیمانه پنیر پارمسان نصف پیمانه جعفری خرد شده


طرز تهیه

روغن را درون قابلمه داغ کنید. سیر و میگو را تا زمانی که رنگشان عوض شود، سرخ کنید. سپس آن ها را از قابلمه خارج کنید. اسفناج، پیاز خرد شده، نمک و فلفل سیاه را درون قابلمه ریخته و تفت دهید. خامه را اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. فتوچینی را بیفزایید و هم بزنید. میگوهای پخته شده، بیکن، پارمسان و جعفری را بیفزایید تا پنیرها آب شوند.

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بهترین فیلم‌ها و سریال‌های سال 2024 به انتخاب مجله تایم