مدل تزیین شله زرد با شابلون دارچین و گل محمدی


مدل تزیین شله زرد با شابلون دارچین و گل محمدی

طرز تزیین شله زرد شله زرد یکی از دسر‌های سنتی ایرانی‌ست که اغلب اوقات برای مراسم مذهبی، نذری و البته افطار‌های ماه مبارک رمضان پخت می‌شود. پخت این دسر خوش‌عطر و شیرین سنتی راز و رمز‌های خودش را هم دارد و سختی‌هایی هم دارد اما نتیجه آنقدر لذیذ و خوش‌طعم است که واقعا به تمام … نوشته مدل تزیین شله زرد با شابلون دارچین و گل محمدی اولین بار...

طرز تزیین شله زرد

شله زرد یکی از دسر‌های سنتی ایرانی‌ست که اغلب اوقات برای مراسم مذهبی، نذری و البته افطار‌های ماه مبارک رمضان پخت می‌شود. پخت این دسر خوش‌عطر و شیرین سنتی راز و رمز‌های خودش را هم دارد و سختی‌هایی هم دارد اما نتیجه آنقدر لذیذ و خوش‌طعم است که واقعا به تمام تلاش‌ها و سختی‌هایش می‌ارزد.

شابلون تزیین شله زرد

تزیین شله زرد با دارچین

تزیین شله زرد با گل سرخ و خلال بادام و دارچین

مدلهای زیبایی از تزیین شله زرد را مشاهده میکنید.برای دنبال کردن این تزیینات به کانال ایران بانو بپیوندید [email protected]

عکس تزیین شله زرد

تزیین شله زرد با گل محمدی

تزیین شله زرد با دارچین و برگ گل سرخ و خلال پسته

تزیین شله زرد با دارچین و گل سرخ

به کانال ایران بانو بپیوندید [email protected]

تزیین شله زرد مجلسی
تزیین شله زرد و حلوا

تزیین شله زرد با دارچین

تزیین شله زرد با خلال پسته و گل محمدی و پودر نارگیل

دیزاین شله زرد

تزیینات زیبای شله زرد با دارچین و بادام
شله زرد خانم گل آور

تزیین شله زرد نذری

به کانال ایران بانو بپیوندید [email protected]
تزیین شله زرد

شله زرد قالبی

طرز تهیه شله زرد برای ۴ نفر

تزیین روی شله زرد

فیلم اموزش شله زرد

تزیین شله زرد ماه رمضان

تزیین شله زرد نذری

تزیین شله زرد قالبی

تزیین شله زرد قالبی
تزیین شله زرد با دارچین

مواد لازم شله زرد :

برنج یک پیمانه

آب ۱۰ پیمانه

شکر ۳ پیمانه

گلاب یک چهارم پیمانه

خلال بادام ۱۰ گرم

زعفران به مقدار لازم

روغن مایع ۳/۱ پیمانه

خلال پسته و بادام برای تزیین اندکی

دارچین ب رای تزیین اندکی

طرز تهیه شله زرد :

* ابتدا برنج را ۱ شبانه روز از قبل در آب خیس میکنیم.
* سپس برنج خیس خورده را همراه آب و روغن به مدت دو الی سه ساعت پخته طوریکه کاملا له شود.
* پس از پخت کامل برنج سپس شکر را اضافه کرده به مدت ۴۵ دقیقه ریز بجوشد.
* گلاب و زعفران و خلال بادام را اضافه کرده به مدت ۳۰ دقیقه درب قابلمه را گذاشته تا دم بکشد.

* تا گرم است در ظرف می کشیم سپس موقعی که خنک شد روی آن را کمی روغن مالیده.
* شابلون گذاشته و دارچین ریخته و اطراف آن را با خلال بادام و پسته تزیین می کنیم.

* امیدواریم با تهیه این دسر خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

مدل تزیین شله زرد با شابلون دارچین و گل محمدی

گرد آوری مطالب : iranbanou.com



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

کپشن در مورد چتر ؛ جملات کوتاه عاشقانه و غمگین برای چتر