آموزش آشپزی خورش قیمه با مرغ و زرشک
آموزش آشپزی خورش قیمه با مرغ و زرشک خورش قیمه لذیذ را میتوانید با مرغ و زرشک نیز درست کنید که برای مراسم های محرم میتواند برترین انتخاب آشپزی باشد. مواد لازم برای تهیه قیمه مرغ ; مرغ سه تکه لپه ۲/۳ پیمانه پیاز متوسط دو شماره زرشک نصف لیوان رب گوجه ۳-۴ قاشق غذاخوریزعفران دم...

آموزش آشپزی خورش قیمه با مرغ و زرشک
خورش قیمه لذیذ را میتوانید با مرغ و زرشک نیز درست کنید که برای مراسم های محرم میتواند برترین انتخاب آشپزی باشد.
مواد لازم برای تهیه قیمه مرغ ;
مرغ سه تکه
لپه ۲/۳ پیمانه
پیاز متوسط دو شماره
زرشک نصف لیوان
رب گوجه ۳-۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
چوب دارچین دو تکه
طرز تهیه قیمه مرغ ;
باید ابتدا لپه را برای چند ساعت خیس کنیم. مرغ ها را با نمک و فلفل و زردچوبه آغشته میکنیم و در اندکی روغن سرخ میکنیم.پیازها را نگینی خرد میکنیم و در روغن تفت میدهیم. سبک که شد لپه هایی که خیس خورده و آبکش کردیم را اضافه میکنیم. مقدار کمی که تفت خورد، سه لیوان آب می ریزیم و اجاز میدهیم که لپه ها کامل بپزد.
رب گوجه و زرشک را در اندکی روغن تفت میدهیم و نمک مورد نیازشان را اضافه میکنیم و بعد از پخت لپه، رب و زرشک و مرغ ها را به لپه ها اضافه میکنیم. اگر لازم بود یک لیوان آب هم داخل قابلمه می ریزیم. به همراه چوب دارچین. میگذاریم حدود ۱ ساعت دیگر خورش کامل جا بیفتد.
برای تزیین میشود از زرشک و سیب زمینی سرخ کرده بهره گیری کنیم.