اشتراک گذاری در Facebook
اشتراک گذاری در Twitter
اشتراک گذاری در Google+
اشتراک گذاری در Reddit
اشتراک گذاری در Pinterest
اشتراک گذاری در Linkedin
حلیم از غذاهای ایرانی است که اگر با دستور کامل و ویژه ای تهیه شود، بسیار خوشمزه و خوش طعم خواهد شد. در این مطلب طرز تهیه حلیم مرغ خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
حلیم ها انواع مختلفی دارند و در طعم های متفاوت تهیه می شوند. حلیم بادمجان، حلیم گندم با گوشت، حلیم شیر و … از حلیم های خوشمزه و محبوب مردم کشورمان است. لطفا در طرز تهیه حلیم مرغ همراه ما باشید.
مواد لازم
ران مرغ: ۲ عدد سینه مرغ: ۳ عدد گندم پوست کنده: یک و یک دوم پیمانه آب مرغ: سه و یک دوم پیمانه روغن: ۳ قاشق سوپ خوری فلفل سیاه پودر شده: به مقدار لازم نمک: به مقدار لازممواد لازم جهت خوش طعم کردن مرغ
پیاز رنده شده: یک عدد ماست: ۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون: ۳ قاشق سوپ خوری نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه پودر شده: به مقدار لازم رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوریطرز تهیه حلیم مرغ خوشمزه
ابتدا مرغ ها را بپزید و استخوان های آن ها را جدا کنید. آن گاه گندم پوست کنده شده در ظرفی بر روی حرارت قرار دهید.

از آب مرغ پخته شده به گندم اضافه کنید و اجازه دهید گندم پخته شود. بعد از نرم شدن گندم، آن را از روی اجاق گاز بردارید و در ظرف را بر روی آن قرار دهید و به مدت چند ساعت کنار بگذارید(یک مدت ۶ تا ۷ ساعته). در مرحله بعدی طرز تهیه حلیم مرغ, ظرف را حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه روی حرارت قرار دهید.
رب، پیاز، روغن زیتون، نمک و فلفل و در آخر ماست را با هم مخلوط کنید و مرغ پخته شده را در این مخلوط قرار دهید و به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار دهید. گندم پخته شده را با آب مرغ روی حرارت قرار دهید و مرتبا آن را بکوبید تا کاملا له شود. در مرحله آخر نمک، روغن و فلفل پودر شده را به آن اضافه کنید.

اجازه دهید حلیم جا بیفتد. مرغ داخل یخچال را در تابه ای سرخ کنید و به ابعاد کوچکتر برش دهید و به همراه حلیم سرو بفرمایید.

از اینکه در دستور پخت حلیم مرغ همراه ما بودید، سپاس گذاریم و امیدواریم این مطلب مورد توجه شما قرار گرفته باشد. در صورت تمایل برای دیدن انواع حلیم کلیک بفرمایید.