طرز تهیه سالاد استیک هندوانه
سالاد استیک هندوانه ، این سالاد برای شب یلدا بسیار مناسب است.
سالاد استیک هندوانه خوراکی متنوع با هندوانه است سالاد استیک هندوانه جزو انواع سالاد میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه سالاد استیک هندوانه را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است.
مواد لازم:
پیاز قرمز متوسط، خلالی :یک عدد
سرکه :یک پیمانه
سیر رنده شده :یک عدد
شکر :یک قاشق غذاخوری
نمک:1/5 قاشق چایخوری
سبزیجات تازه مخصوص سالاد :به مقدار دلخواه
پنیر فتا :یک پیمانه
سس اسموکی :به مقدار لازم
هندوانه بدون پوست :8 تکه
تخمه آفتابگردان :3/4 پیمانه
طرز تهیه :
پیاز، سیر، سرکه، شکر و نمک را در یک کاسه با یکدیگر مخلوط کنید. 1/4 لیوان آب به آن ها اضافه کنید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند. پیازها را از سس خارج کنید و سس را از صافی عبور دهید.
سبزیجات سالادی، پنیر فتا، یک پیمانه پیاز قرمز و سس (به اندازه دلخواه) را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
هندوانه ها را گرد با ضخامت 3 سانتی متر برش دهید. روی آن ها 1/5 پیمانه از مخلوط سبزیجات قرار دهید و در آخر، تخمه آفتابگردان بریزید.