افسانه اسماعیلی
مواد لازم:
برنج، کدو حلوایی، پیاز، شکر، زردچوبه و نمک
طرز تهیه:
اول از همه دو پیمانه برنج خیس کرده و کمی نمک داخلش بریزید تا یک ساعت خیس بخورد. کدو را پوست گرفته و به شکل حبههای قند خرد کنید. یک عدد پیاز را خلالی خرد کرده و در مقداری روغن سرخ کنید و کمی زرد چوبه به آن بزنید تا خوشرنگ شود. کدو را به آن اضافه کنید و کمی تفت بدهید، فقط زیاد هم نزنید که له شود بعد سه قاشق شکر به آن بزنید، البته اگر شیرینتر دوست دارید میتوانید بیشتر شکر بریزید ولی سه قاشق کافی است. وقتی شکر را اضافه کردید دو دقیقه بعد که شکر آب شد شعله را خاموش کنید. حالا برنج را آبکش کرده و ته قابلمه کمی روغن بریزید و نان بگذارید یا تکههای کدو را ته دیگ کنید؛ بعد از آبکش کردن برنج لا به لای کدویی که آماده کردید بریزید یا با برنج مخلوط کنید. میتوانید مقدار خیلی کم دارچین هم بپاشید و بعد برنج را دم کنید.
