ارتباط مصرف سالاد و جوانی مغز
منبع خبر /
تغذیه و سلامت /
30-09-1396
نتیجه یک مطالعه جدید با بررسی حدود هزار فرد با میانگین سنی 80 سال نشان میدهد مصرف روزانه سالاد نقش مهمی در حافظه و سلامت مغز دارد
شفا آنلاین>تغذیه> یک مطالعه جدید نشان میدهد مصرف روزانه سالاد مغز را بالغ بر 11 سال جوان میکند.
به گزارش شفا آنلاین، نتیجه یک مطالعه جدید با بررسی حدود هزار فرد با میانگین سنی 80 سال نشان میدهد مصرف روزانه سالاد نقش مهمی در حافظه و سلامت مغز دارد.
به گزارش شفا آنلاین، نتیجه یک مطالعه جدید با بررسی حدود هزار فرد با میانگین سنی 80 سال نشان میدهد مصرف روزانه سالاد نقش مهمی در حافظه و سلامت مغز دارد.
این مطالعه نشان میدهد مصرف حتی یک واحد سالاد متشکل از انواع سبزیجات مانند کاهو و اسکفناج، نقش بسیار مهمی در حافظه و سلامت مغز دارد.
این مطالعه که توسط محققان دانشگاه تافتز در آمریکا صورت گرفت، نقش تغذیه را بر سلامت مغز و جلوگیری از دمانس(Dementia) بیش از پیش تایید میکند. محققان مصرف روزانه سالاد به اندازه حداقل یک فنجان و نیم را برای سلامت مغز و جلوگیری از کاهش حافظه توصیه میکنند. سبزیجات تیره رنگ به دلیل افزایش مواد مغذی بهترین گزینه برای سالاد است. برخی از خواص سالاد علاوه بر کاهش احتمال بروز دمانس عبارتند از:
-کاهش وزن(Weight Loss)
-تامین ویتامینهای مورد نیاز بدن
-کاهش تمایل به غذاهای پرکالری و حاوی کربوهیدرات زیاد
-افزایش شادابی پوست
-تامین چربی های غیر اشباع