طرز تهیه حلوای رعفرانی و مجلسی
حلوا یکی از دسرهای محبوب ایرانیه که تو مناسبتهای مختلف سرو میشه. ما امروز براتون دستور حلوای زعفرانی رو آماده کردیم که تو این روزای سرد میتونه حسابی گرمتون کنه. حلوای زعفرانی برای پذیرایی تو مجالس و مهمونی هاتون کاربرد بیشتری داره و میتونین با قالبها و تزیین های زیبا به جای قند و شیرینی از این دسر خوشمزه استفاده کنید. طرز تهیه حلوای رعفرانی و مجلسی رو پایین براتون نوشتم.
مواد لازم جهت طرز تهیه حلوای رعفرانی و مجلسی:
آرد سفید گندم ۲ پیمانه روغن نصف پیمانه شکر ۱ و نصف پیمانه گلاب نصف پیمانه زعفران به مقدار لازم آب نصف پیمانه پودر هل به مقدار لازمطرز تهیه حلوای زعفرانی و مجلسی:
آرد رو داخل ظرف نسوز میریزم و روی حرارت کم تفت میدیم. حواسمون باید باشه که آرد ته نگیره و مدام هم زده بشه تا رنگش کمی تغییر کنه و بوی خامی ازش گرفته بشه.
هل و روغن رو به آرد اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم تا رنگش تغییر پیدا کنه. نکته مهم برای خوب شدن حلوا اینه که باید آرد رو تا حدی سرخ کنیم که رنگش تغییر کنه و عطرش بلند بشه.
تو این مرحله شهد حلوا رو آماده میکنیم. آب و شکر رو مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدیم تا ذرات شکر کاملا حل بشه و آخرش گلاب و زعفران سابیده شده رو بهش اضافه میکنیم.
اگه دوست داشتید که حلواتون روشن تر بشه میتونید مقدار زعفرون بیشتری بهش اضافه کنید.
شهد آماده شده رو به آرد شده اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا شهد کاملا جذب حلوا بشه و حلوا روغن بندازه.
اگر مایه تون کمی شل بود، یکی دو دقیقه حلوا رو روی شعله با حرارت کم بذارید تا سفت بشه. دقت کنین که نباید زیاد طول بکشه چون شهدش ممکنه بسوزه.
خب طبق طرز تهیه حلوای رعفرانی و مجلسی، حلوای شما آماده سرو شدنه. شما میتونین از این دستور پخت حلوا برای مدلهای مختلف حلوا با یکم نغییر تو مواد لازم استفاده کنین.حلوارو داخل دیس بکشید و اون رو هرجوری که دوست دارید تزیین کنید و بعد از سرد شدن نوش جان کنین.
عکس ها برگرفته از سایت fardanews.com می باشدو