طرز تهیه کیک ساده


طرز تهیه کیک ساده برای اینکه بتونین یه کیک­ پز حرفه­ای بشین، قدم اول درست کردن کیک ساده اس. این طرز تهیه کیک ساده که واستون نوشتیم به شما یاد میده که یه کیک ساده بپزین و اونو با هر­چی که دوست داشتین تزیین کنین. این دستور پخت کیک ساده یه سری نکات طلایی هم داره که آخر مطلب براتون نوشتم. خب بریم سر دستور کیک ساده ! مواد لازم...

طرز تهیه کیک ساده

برای اینکه بتونین یه کیک­ پز حرفه­ای بشین، قدم اول درست کردن کیک ساده اس. این طرز تهیه کیک ساده که واستون نوشتیم به شما یاد میده که یه کیک ساده بپزین و اونو با هر­چی که دوست داشتین تزیین کنین. این دستور پخت کیک ساده یه سری نکات طلایی هم داره که آخر مطلب براتون نوشتم. خب بریم سر دستور کیک ساده !

طرز تهیه کیک ساده

مواد لازم جهت کیک ساده :

تخم­مرغ ۶ عدد آرد سفید ۱۵۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم وانیل نصف قاشق چای­خوری

طرز تهیه کیک ساده :

زرده و سفیده تخم­مرغ هارو از هم جدا می­کنیم، برای این کار می­تونین از زرده گیر تخم­مرغ استفاده کنین.

زرده تخم­مرغ رو با وانیل و شکر مخلوط می­کنیم. با همزن مایه رو انقدری هم می­زنیم تا زرده سفید و سفت بشه.

سفیده تخم­مرغ رو هم انقدی هم می­زنیم تا از همزن نریزه.

سفیده و زرده رو مخلوط می­کنیم.

آرد رو تا جایی که می­تونیم سریع باشیم، اضافه می­کنیم.

مایه رو هم می­زنیم تا مخلوط بشن ولی حواسمون باشه که نباید زیاد هم بزنیم تا پف کیکمون نخوابه.

مایه رو داخل قالبمون می­ریزیم به صورتی که سر قالبمون دو سه سانتی خالی بمونه.

قالب رو تو اولین پنجره فر، از سمت پایین می­ذاریم. درجه حرارت فر رو ۳۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم می­کنیم.

یه ساعت می­ذاریم کیکمون بپزه. در فرو باز می­کنیم، کیکمون کاملا باید پف کرده باشه و روش برشته شده باشه.

خب حالا برای این­که مطمئن بشیم کیکمون پخته، یه چنگال فرو میکنیم تو کیک. اگه چیزی از مایه داخل بهش نچسبید یعنی کیکمون آماده­س.

اگه دیدین کیکتون هنوز خامه، یکربع تا بیست دقیقه دیگه بذارین تو فر بمونه.

وقتی کاملا پخت، قالب رو در می­آریم.

بعد سرد شدن، با کارد اطراف کیک رو از قالب جدا می­کنیم.

کیک رو تو ظرفی که برای سرو انتخاب کردیم برمی­گردونیم.

با این طرز تهیه کیک ساده ، شما می­تونین یه کیک خوشمزه برا صبحونتون داشته باشین.

کیک تون رو می­تونین با میوه یا مربا تزیین کنین و نوش جان کنین.

قرار بود انتهای دستور کیک ساده­مون، براتون چندتا نکته بگم:

آردی که برای کیک استفاده میشه، باید از بهترین نوع آرد باشه. یعنی نرم و سفید و تازه ! فرتون رو قبل از شروع روشن و گرم کنین. موادتون رو آماده کردین قبل از شروع، اندازه­گیری کنین. قبل اینکه کیکتون بپزه، در فرو باز نکنین. قالب رو قبل اینکه مایع بریزین، چرب کنین و توش یه کم آرد بپاشین. همیشه قالب رو تو پنجره اول، از سمت پایین بذارین.

طرز تهیه کیک ساده



آداب و رسوم شب یلدا در استان مازندران