طرز تهیه کیک ساده
برای اینکه بتونین یه کیک پز حرفهای بشین، قدم اول درست کردن کیک ساده اس. این طرز تهیه کیک ساده که واستون نوشتیم به شما یاد میده که یه کیک ساده بپزین و اونو با هرچی که دوست داشتین تزیین کنین. این دستور پخت کیک ساده یه سری نکات طلایی هم داره که آخر مطلب براتون نوشتم. خب بریم سر دستور کیک ساده !
مواد لازم جهت کیک ساده :
تخممرغ ۶ عدد آرد سفید ۱۵۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم وانیل نصف قاشق چایخوریطرز تهیه کیک ساده :
زرده و سفیده تخممرغ هارو از هم جدا میکنیم، برای این کار میتونین از زرده گیر تخممرغ استفاده کنین.
زرده تخممرغ رو با وانیل و شکر مخلوط میکنیم. با همزن مایه رو انقدری هم میزنیم تا زرده سفید و سفت بشه.
سفیده تخممرغ رو هم انقدی هم میزنیم تا از همزن نریزه.
سفیده و زرده رو مخلوط میکنیم.
آرد رو تا جایی که میتونیم سریع باشیم، اضافه میکنیم.
مایه رو هم میزنیم تا مخلوط بشن ولی حواسمون باشه که نباید زیاد هم بزنیم تا پف کیکمون نخوابه.
مایه رو داخل قالبمون میریزیم به صورتی که سر قالبمون دو سه سانتی خالی بمونه.
قالب رو تو اولین پنجره فر، از سمت پایین میذاریم. درجه حرارت فر رو ۳۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم.
یه ساعت میذاریم کیکمون بپزه. در فرو باز میکنیم، کیکمون کاملا باید پف کرده باشه و روش برشته شده باشه.
خب حالا برای اینکه مطمئن بشیم کیکمون پخته، یه چنگال فرو میکنیم تو کیک. اگه چیزی از مایه داخل بهش نچسبید یعنی کیکمون آمادهس.
اگه دیدین کیکتون هنوز خامه، یکربع تا بیست دقیقه دیگه بذارین تو فر بمونه.
وقتی کاملا پخت، قالب رو در میآریم.
بعد سرد شدن، با کارد اطراف کیک رو از قالب جدا میکنیم.
کیک رو تو ظرفی که برای سرو انتخاب کردیم برمیگردونیم.
با این طرز تهیه کیک ساده ، شما میتونین یه کیک خوشمزه برا صبحونتون داشته باشین.
کیک تون رو میتونین با میوه یا مربا تزیین کنین و نوش جان کنین.
قرار بود انتهای دستور کیک سادهمون، براتون چندتا نکته بگم:
آردی که برای کیک استفاده میشه، باید از بهترین نوع آرد باشه. یعنی نرم و سفید و تازه ! فرتون رو قبل از شروع روشن و گرم کنین. موادتون رو آماده کردین قبل از شروع، اندازهگیری کنین. قبل اینکه کیکتون بپزه، در فرو باز نکنین. قالب رو قبل اینکه مایع بریزین، چرب کنین و توش یه کم آرد بپاشین. همیشه قالب رو تو پنجره اول، از سمت پایین بذارین.