طرز تهیه کیک کشمشی
عصرونه عالی برای عزیزانتون درست کنین. با یه لیوان چایی یا قهوه، مطمئن باشین که این کیک کشمشی حسابی میچسبه !
قدم اول طرز تهیه کیک کشمشی، آماده کردن مواد اولیه لازمه.
مواد لازم جهت کیک کشمشی :
تخممرغ ۱۰ عدد آرد سفید ۳۰۰ گرم خاکه قند ۲۰۰ گرم کره ۲۰۰ گرم بکینگ پودر دو قاشق سوپخوری گردوی خرد کرده دو تا سه قاشق سوپخوری کشمش ریز دو تا سه قاشق سوپخوری مربای خلال پرتغال دو قاشق سوپخوریطرز تهیه کیک کشمشی :
کره رو هم میزنیم تا نرم بشه.
خاکه قند رو داخل کره میریزیم و خوب مخلوط میکنیم.
زرده های تخممرخ رو جدا میکنیم و یکی یکی داخلی کره میریزیم و مرتب هم میزنیم.
بکینگ پودر، نصف قاشق چایخوری وانیل، کشمش، گردو و مربارو داخل زرده میریزیم.
سفیده تخممرغ رو هم انقدی هم میزنیم تا از همزن نریزه.
یه کم از سفیده و زرده رو مخلوط میکنیم.
آرد رو به سرعت داخل مایه میریزیم و هم میزنیم.
قالب رو چرب میکنیم و کمی آرد به اطرافش میپاشیم.
مایه آماده رو داخل قالب میریزیم. قالب رو روی اولین پنجره فر به طرف پایین قرار میدیم.
حرارت رو به ۳۵۰ درجه تنظیم میکنیم.
یه ساعت میذاریم کیکمون بپزه. در فرو باز میکنیم، کیکمون کاملا باید پف کرده باشه و روش برشته شده باشه.
خب حالا برای اینکه مطمئن بشیم کیکمون پخته، یه چنگال فرو میکنیم تو کیک. اگه چیزی از مایه داخل بهش نچسبید یعنی کیکمون آمادهس.
اگه دیدین کیکتون هنوز خامه، یکربع تا بیست دقیقه دیگه بذارین تو فر بمونه.
وقتی کاملا پخت، قالب رو در میآریم.
بعد سرد شدن، با کارد اطراف کیک رو از قالب جدا میکنیم.
کیک رو تو ظرفی که برای سرو انتخاب کردیم برمیگردونیم.
طبق طرز تهیه کیک کشمشی، میتونین قالبی که برای کیکتون انتخاب میکنین یه ظرف مستطیلی باشه. تا وقتی که میخواین سرو کنین مثل کیک های آماده برشش بزنین.