طرز تهیه کیک شکلاتی


طرز تهیه کیک شکلاتی یکی از خوشمزه ترین کیک­هایی که میشه درست کرد و ازش لذت برد، کیک شکلاتی­ه. البته از نظر مزه، کیکای شکلاتی­ه متفاوتی وجود داره که با یه سری اختلافای کوچیک تو طرز تهیه کیک شکلاتی. ما براتون دستور کیک شکلاتی­ه ساده رو نوشتیم. شما می تونین مواد دیگه­ای که دوست دارین به دستور پخت کیک شکلاتی اضافه کنین.            ...

طرز تهیه کیک شکلاتی

یکی از خوشمزه ترین کیک­هایی که میشه درست کرد و ازش لذت برد، کیک شکلاتی­ه. البته از نظر مزه، کیکای شکلاتی­ه متفاوتی وجود داره که با یه سری اختلافای کوچیک تو طرز تهیه کیک شکلاتی. ما براتون دستور کیک شکلاتی­ه ساده رو نوشتیم. شما می تونین مواد دیگه­ای که دوست دارین به دستور پخت کیک شکلاتی اضافه کنین.

مواد لازم جهت کیک ساده:

تخم­مرغ ۸ عدد آرد سفید ۱۵۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم وانیل نصف قاشق چای­خوری پودر کاکائو دو قاشق سوپ­خوری خامه ۳۵۰ گرم خاکه قند چهار قاشق سوپ­خوری کاکائو کرم یک قاشق سوپ­خوری

طرز تهیه کیک شکلاتی

طرز تهیه کیک ساده :

زرده و سفیده تخم­مرغ هارو از هم جدا می­کنیم، برای این کار می­تونین از زرده گیر تخم­مرغ استفاده کنین.

زرده تخم­مرغ رو با وانیل و شکر مخلوط می­کنیم. با همزن مایه رو انقدری هم می­زنیم تا زرده سفید و سفت بشه.

سفیده تخم­مرغ رو هم انقدی هم می­زنیم تا از همزن نریزه.

سفیده و زرده رو مخلوط می­کنیم.

آرد و پودر کاکائو رو مخلوط می­کنیم. آرد رو تا جایی که می­تونیم سریع باشیم، به مایه اضافه می­کنیم.

مایه رو هم می­زنیم تا مخلوط بشن ولی حواسمون باشه که نباید زیاد هم بزنیم تا پف کیکمون نخوابه.

مایه رو داخل قالبمون می­ریزیم به صورتی که سر قالبمون دو سه سانتی خالی بمونه.

قالب رو تو اولین پنجره فر، از سمت پایین می­ذاریم. درجه حرارت فر رو ۳۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم می­کنیم.

یه ساعت می­ذاریم کیکمون بپزه. در فرو باز می­کنیم، کیکمون کاملا باید پف کرده باشه و روش برشته شده باشه.

خب حالا برای این­که مطمئن بشیم کیکمون پخته، یه چنگال فرو میکنی تو کیک. اگه چیزی از مایه داخل بهش نچسبید یعنی کیکمون آماده­س.

اگه دیدین کیکتون هنوز خامه، یکربع تا بیست دقیقه دیگه بذارین تو فر بمونه.

وقتی کاملا پخت، قالب رو در می­آریم.

بعد سرد شدن، با کارد اطراف کیک رو از قالب جدا می­کنیم.

کیک رو تو ظرفی که برای سرو انتخاب کردیم برمی­گردونیم.

کاکائو کرم، خامه و خاکه قند رو مخلوط می­کنیم و هم میزنیم تا خامه شکل بگیره.

کیک رو از ارتفاع سه قسمت می­کنیم.

خامه رو روی هر لایه از کیک پخش می­کنیم و لایه بعدی رو روش می­ذاریم.

در آخر روی کیک­مون رو با خامه می­پوشونیم.

طبق طرز تهیه کیک شکلاتی، کیک ما آماده­س و می­تونین برای تزیین از میوه یا شکات رنده شده استفاده کنین.

طرز تهیه کیک شکلاتی



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید


طرز تهیه دسر ژله خرده شیشه ای “ژله موزاییکی” با شیر کاکائو , دسر مجلسی