طرز تهیه هوموس نخود فرنگی

هوموس یک غذای عربی، یونانی است که تقریباً هر روز در بیشتر خانههای لبنانی تهیه میشود.
هوموس یک غذای عربی، یونانی است که تقریباً هر روز در بیشتر خانههای لبنانی تهیه میشود. اما این هوموس از نخودفرنگی تهیه شده و یک پیش غذای خوشمزه است.
مواد لازم:
آب به مقدار لازم
۲۰۰ گرم نخود فرنگی تازه یا منجمد
۱ قاشق غذاخوری شکر
۲ قاشق غذاخوری ارده
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ قاشق غذاخور پودر زیره
نصف قاشق غذاخوری فلفل
نمک به مقدار لازم
۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
نعناع تازه به مقدار لازم (اختیاری)
طرز تهیه هوموس نخودفرنگی
طرز تهیه:
آب، نخود فرنگی و شکر را در یک قابلمه بجوشانید تا زمانی که نرم شود، حدود ۵ تا ۷ دقیقه.
آب اضافی را با آبکش گرفته و اجازه دهید نخودها سرد شوند.
نخود فرنگی، ارده، یک قاشق روغن زیتون، پودر زیره، فلفل، نمک و آبلیمو را در یک مخلوط کن ریخته و خوب هم بزنید.
هوموس را در ظرف مورد نظرتان ریخته و روی آن یک قاشق روغن زیتون بریزید.
با نعناع تازه تزئین و میل کنید.