صبحانه مقوی با تخم مرغ
اگر بخواهیم بگوییم این صبحانه ها ساده است دروغ گفته ایم ولی مقوی بودن این صبحانه ها را تضمین می کنیم. پس به دنبال صبحانه ساده نباشید و دنبال مقوی بودن صبحانه باشید. صبحانه های که سریع تهیه میشود.
کاسرول صبحانه فرانسوی
ابتداپنج فنجان خمیر نان باگت را در سینی فر چرب شده پهن کنید. در یک ظرف بزرگ چهار شماره تخم مرغ رابا یک قاشق چایخوری وانیل ، یک چهارم فنجان شکر ، یک چهارم قاشق چایخوری نمک و یک و نیم فنجان شیر مخلوط کنید و روی خمیر بریزید.
بعد یک قاشق چایخوری کره مارگارین را ذوب کنید و روی مخلوط تخم مرغ بریزید سپس دو قاشق غذا خوری گردوی پودر شده و دو قاشق غذاخوری کشمش را روی مخلوط خوب پخش کنید سپس آن رابه مدت 15 دقیقه در فر 170درجه قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی رنگ شود.
مدت دوران آماده سازی 15 دقیقه
مدت دوران پخت 15 دقیقه
املت قارچ و مارچوبه
5 شماره تخم مرغ رابا 10 قاشق سوپخوری شیر خوب هم بزنید تا کاملا کف کند کمی نمک و فلفل داخل تخم مرغ ها بریزید.200 گرم قارچ رابه صورت لایه ای خرد کنید ودر تابه ای آنرا کمی تفت دهید.حالا تابه ای بزرگ بردارید و دو قاشق غذا خوری روغن مایع در آن بریزید و روی شعله قرار دهید تا کاملا داغ شود.
مایه شیر و تخم مرغ را در تابه بریزید و درب آنرا بگذارید.یک فنجان مارچوبه ریز شده رابا قارچ و نمک و فلفل مخلوط کنید و به تخم مرغ ها اضافه کنید.بعد از سه دقیقه املت شما آماده است.صبحانه شما آماده سرو است.
مدت دوران آماده سازی 6 دقیقه
مدت دوران پخت 5 دقیقه
نان تخم مرغی
5 نان تست را بردارید و از میان انها یک دایره جدا کنید. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و کف آنرا کمی با کره چرب کنید، نان را در تابه بگذارید و سه تخممرغ را با مقدار دلخواه نمک و فلفل هم بزنید و آن قدر ازآن درون دایره وسط نان بریزید تا پر شود.
وقتی تخممرغ در اثر حرارت خودش را کاملا گرفت، آنرا برگردانید تا طرف دیگر نان هم طلایی شود. حالا قسمت دایره ای را که از نان جدا کرده اید کنار تست ها بگذارید.
مدت دوران آماده سازی 3 دقیقه
مدت دوران پخت 4 دقیقه
تخم مرغ پخته شده در سس گوجه
فر رابا دمای 175 درجه روشن کنید تا گرم شود. یک پیمانه سس گوجهفرنگی را داخل چهار شماره کاسه یک نفره مناسب فر تقسیم کنید. سپس با توجه داخل هر یک از این کاسهها یک تخم مرغ بشکنید طوریکه زرده انها درسته بماند.بعد روی هر کدام یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و کمی نمک و فلفل سیاه و قرمز بپاشید.
کاسهها رابه مدت 8 دقیقه داخل فر داغ بگذارید تا سفیده آن ها سفت شود ولی زرده نرم بماند. حال برشهای نان را داخل فر داغ بگذارید تا دو طرف آن ها برشته شود. 1حبه سیر را بر سر یک چنگال بزنید و آنرا روی سطح نانها بمالید. سپس کمی روغنزیتون رویسطح نانها بریزید و به همراه تخم مرغها سرو کنید.
مدت دوران آماده سازی 3 دقیقه
مدت دوران پخت 8 دقیقه
املت اسفناج
نصف پیمانه آرد را الک کرده ، با مقداری نمک مخلوط کنید. یک شماره تخم مرغ رابا یک پیمانه ماست، یک قاشق آب و یک قاشق روغن مخلوط کنید. حالا مخلوط آرد و نمک رابه آن اضافه کنید و هم بزنید.500 گرم اسفناج پخته و را همراه نوک قاشق جوز هندی رنده شده به این مواد بیفزایید.
به این ترتیب مایه املت آماده میشود. روغن را درتابه نچسبی بریزید و سه شماره پیازچه را در آن کمی تفت دهید. یک پیمانه خامه به همراه چهار قاشق سوپخوری ماست شیرین و یک قاشق سوپخوری پنیر پیتزای رنده شده رابا هم مخلوط کنید.
حالا مخلوط تخم مرغ را در تابه بزرگ روغنی بریزید و بعد از سه دقیقه مخلوط اسفناج را همراه تکه های نان به آن اضافه کنید و روی همه ی مواد خامه را اضافه کنید و درب آنرا بگذارید.
مدت دوران آماده سازی 10 دقیقه
مدت دوران پخت 8 دقیقه
املت گوشت و تخم مرغ
یک شماره پیاز را نگینی خرد کنید یک قاشق روغن درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید و پیاز رابه آن اضافه کنید. بعد از این که پیاز سرخ شد 200 گرم گوشت چرخ کرده را داخل تابه بریزید تا آب آن کاملا برود.
نمک و فلفل را هم به گوشت اضافه کنیدو سه شماره تخم مرغ رابه خوبی هم بزنید و با گوشت مخلوط کنید و با قاشق چوبی هم بزنید و تا زمانی که تخم مرغ ها سفت شوند به هم زدن ادامه دهید.املت را در ظرفی ریخته و سرو کنید.
مدت دوران آماده سازی 5 دقیقه
مدت دوران پخت 8 دقیقه
املت هندی
ابتدا یک شماره پیاز بزرگ را خلالی کنید و آنرا دریک قاشق غذاخوری روغن به مدت 3دقیقه تفت دهید. یک شاخه کوچک تره فرنگی را باریک برش بزنید و همراه زردچوبه و فلفل قرمز به پیاز اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکدست سرخ شود.
یک عددکدو سبز را خلالی ریز برش دهید و به تابه بیفزایید. بعد از 5 دقیقه تخم مرغ ها را دریک پیاله کوچک تک تک بشکنید و با فاصله روی مواد بریزید تا هنگام سرو تخم مرغ ها به هم نریزند. مقداری فلفل سیاه و قرمز هم روی تخم مرغ ها بپاشید. در انتها درب تابه را بگذارید تا تخم مرغ ها بپزند.
مدت دوران آماده سازی 10 دقیقه
مدت دوران پخت 9 دقیقه
املت پنیر
5 شماره تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و خوب هم بزنید تا کف کند. کمی نمک ، فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ بریزید و هم بزنید.تابه مناسبی راکه لبه آن تقریباً دو و نیم سانتی متر باشد روی آتش بگذارید و سه قاشق روغن در تابه بریزید و بگذارید تا داغ شود.
حالا مایه شیر و تخم مرغ را در تابه بریزید ودر آنرا بگذارید.دو قاشق غذا خوری پنیر گرویر با یک قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده را داخل املت ریخته بعد املت رابا یک چنگال و کفگیر به توجه لوله کنید.صبحانه شما آماده سرو است.
مدت دوران آماده سازی 5 دقیقه
مدت دوران پخت 5 دقیقه
تخم مرغ تند
برای آماده سازی این روش لازم است 5 شماره تخم مرغ را بگذارید خوب آبپز شود.بعد از پوست کندن تخم مرغ ها آن ها به صورت عمودی برش دهید و زرده رابه آرامی از داخل آن خارج کنید. زرده را نرم و خمیری کنید و با مایونزو مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید.
برای مزه دار کردن به آن مقداری خامه ترش اضافه کنید. حالا زرده مزه دار شده را داخل سفیده ها بریزید .یک شماره فلفل سبز تند و یک شماره فلفل قرمز تند رابه صورت حلقه ای برش دهید و روی زرده ها رابا فلفل ها تزئین کنید.صبحانه شما به همراه 5 شماره نان تست آماده است.
مدت دوران آماده سازی 2 دقیقه
مدت دوران پخت 7 دقیقه
تست کالباس و پنیر
ابتدا یک قاشق سوپخوری هویج ریز شده و پخته شده رابا یک قاشق سیب زمینی پخته و خرد شده ، یک قاشق پنیر پیتزا ، یک شماره تخم مرغ و یک قاشق سوپخوری جعفری خرد شده رابا نمک و فلفل به میزان دلخواه مخلوط کنید روی آن بریزید و ورق دیگر کالباس را روی آن بگذارید ودر ظرف را بگذارید تا مواد خودش را بگیرد.صبحانه شما همراه با دو شماره نان تست آماده سرو می باشد.
مدت دوران آماده سازی 5 دقیقه
مدت دوران پخت 4 دقیقه