طرز تهیه مرغ ترش


طرز تهیه مرغ ترش مرغ ترش یکی از غذاهای محلی مازندرانه. خیلی از توریست­ها که به مازندران میرن این غذای خوشمزه رو تست می­کنن. دستور مرغ ترش رو برای افرادی که دوست دارن توی خونه این غذای محلی رو بپزن نوشتیم. طرز تهیه مرغ ترش کار آسونیه و شما اونو با برنج میتونین میل کنین. این دستور پخت مرغ ترش برای ۴ تا ۶ نفره : مواد لازم جهت مرغ...

طرز تهیه مرغ ترش

مرغ ترش یکی از غذاهای محلی مازندرانه. خیلی از توریست­ها که به مازندران میرن این غذای خوشمزه رو تست می­کنن. دستور مرغ ترش رو برای افرادی که دوست دارن توی خونه این غذای محلی رو بپزن نوشتیم. طرز تهیه مرغ ترش کار آسونیه و شما اونو با برنج میتونین میل کنین. این دستور پخت مرغ ترش برای ۴ تا ۶ نفره :

مواد لازم جهت مرغ ترش :

مرغ کامل ۱ عدد پیاز بزرگ خرد شده ۱ عدد سیر ۳ یا ۴ حبه سبزی خرد شده(تره، گشنیز، جعفری، شنبلیله و نعناع) ۱ کیلو آب­لیمو یک سوم لیوان مغز گردو آسیاب شده یک دوم لیوان نمک و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه مرغ ترش

طرز تهیه مرغ ترش :

مرغ رو به چند تیکه تقسیم می­کنیم.

چهار تا قاشق روغن کف تابه می­ریزیم و پیاز رو توش سرخ می­کنیم تا رنگش طلائی بشه.

تیکه­های مرغ رو با پیاز تفت می­دیم و یه­کم می­ذاریم سرخ بشه.

تو یه تابه دیگه سبزی­های خرد شده رو می­ریزیم.

سبزی­ها رو با گردو آسیاب شده خوب تفت می­دیم اما حواسمون هست که سبزی­ها سیاه نشن.

سبزی­ها رو به مرغ سرخ شده اضافه می­کنیم و آب جوش رو جوری که روی مرغ­ها رو بگیره روشون می­ریزیم.

نمک، فلفل و سیرها رو می­ریزیم داخل مرغ و اجازه میدیم تا خورش جا بیفته.

بعد از یه ربع آب­لیمو را اضافه می­کنیم و اجازه می­دیم تا ۱۰ دقیقه دیگه خورش بجوشه.

وقتی زیرش رو خاموش کنین که سس غلیظ شده باشه و اونو داخل یه ظرف زیبا سرو کنین.



روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

رانا پرایم؛ آغازگر نسل جدید محصولات ایران‌ خودرو با لوگو جدید