دستور پخت پیتزا آلفردو
اگه از پاستا آلفردو خوشتون میاد، حتما از این دستور پخت پیتزا آلفردو استفاده کنین و لذت ببرین. این طرز تهیه پیتزا آلفردو برای یه پیتزاس، اگه خواستین بیشتر درست کنین نسبت مواد رو با توجه به دستور پیتزا آلفردو بیشتر کنین.
مواد لازم جهت پیتزا آلفردو :
خمیر پیتزا ۱ عدد
سس آلفردو یک پیمانه
سینه مرغ ۲ عدد
ژامبون ۴ ورق
پنیر موزورلا رنده شده ۱ پیمانه
قارچ ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
دستور پخت پیتزا آلفردو :
فر رو با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
قالب پیتزا رو چرب میکنیم. خمیر رو توی قالب پهن میکنیم.
خمیر رو ۵ دقیقه میذاریم تو فر تا خمیر نیم پز بشه.
سس آلفردو رو روی خمیر میریزیم و پخش میکنیم تا همه جای خمیر رو بپوشونه.
سینه مرغ رو میپزیم.
پیاز، ژامبون و سینه مرغ پخته شده رو خرد میکنیم و با قارچ ورقه شده روی پیتزا میریزیم و پخش میکنیم.
پنیر موزورلا رنده شده رو روی پیتزا میپاشیم و قالب رو داخل فر ۱۰ دقیقه ای میذاریم تا پنیر ذوب بشه و برشته بشه.
پیتزا آلفردوی شما آمادهس، میتونین روی پیتزا پودر آویشن بریزین و نوش جان کنین.