طرز تهیه سوپ گردو و خامه


سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم ترین سوپ هاست که میتوانید در شب های زمستانی نوش جان کنید.

طرز تهیه سوپ گردو و خامهشفا آنلاین:سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم ترین سوپ هاست که میتوانید در شب های زمستانی نوش جان کنید.

مواد لازم:

آب مرغ: 4 الی 5 پیمانه
سیر (ریز خردشده): یک حبه
پیازچه (ریز خردشده): یک عدد
گردو (خرد شده): یک پیمانه
جوز هندی (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری


مواد لازم کرم:

کره: 2 قاشق سوپ خوری
آرد: 2 قاشق سوپ خوری
خامه: 100 میلی متر
جوز هندی (پودر شده): یک قاشق چای خوری


مواد لازم رویه:

برگ گشنیز (تازه): یک الی 2 عدد
گردو (خرد شده): به مقدار لازم


سوپ گردو و خامه

طرز تهیه:

1. آب مرغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.

2. سیر، پیازچه، جوز هندی و گردو را به آن اضافه کنید. پس از این که آب مرغ به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود 10 دقیقه بپزند.

3. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.

4. مواد را درون مخلوط کن بریزید و به صورت پوره درآورید.

5. برای تهیه کرم، کره را در ظرفی مناسبی روی حرارت ذوب کنید.

6. آرد را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

7. خامه را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.

8. جوز هندی پودر شده را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید.

9. کرم را به مواد پوره شده اضافه کنید و دوباره مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.

10. سپس سوپ را سرو کنید و روی آن را با برگ گشنیز و گردوی خردشده تزیین کنید.

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

قتل خونین همسر با دستور زن خیانتکار+گفتگو با متهم