طرز تهیه سالاد اندونزی
سالاد اندونزی یکی از سالاد های پر طرفدار تو رستوران هاس. شما میتونین از طرز تهیه سالاد اندونزی به جای سالاد فصل تو مهمونیا استفاده کنین. این دستور سالاد اندونزی برای ۶ نفره.
مواد لازم جهت سالاد اندونزی :
کلم برگ قرمز ۱ لیوان کلم برگ سفید ۲ لیوان کالباس ۳۰۰ گرم خیار شور ۴ عدد نخودفرنگی نصف لیوان هویج ۲ عدد ذرت نصف لیوان سس مایونز به مقدار لازمطرز تهیه سالاد اندونزی :
کلم ها رو رشته ای خرد میکنیم و تو یه کاسه میریزیم.
نخود فرنگی و ذرت رو کنسروی تهیه کنین.
کالباس و خیار شور رو خرد میکنیم و هویج رو پخته و رنده میکنیم.
ذرت، نخود فرنگی، کالباس خرد شده ، هویج ، خیار شور رو به کلم اضافه میکنیم و هم میزنیم.
سس مایونز ، نمک و فلفل رو به سالا د اضافه میکنیم.
ظرف سالاد رو چند ساعت در بسته و تو یخچال میذاریم تا سرد بشه.
خب سالاد شما آمادهس، میتونین اونو داخل ظرف سرو کنین.
میتونین تو دستور سالاد اندونزی، به جای کالباس از مرغ پخته شده هم استفاده کنین.