طرز تهیه کوکو مرغ


طرز تهیه کوکو مرغ

طرز تهیه کوکو مرغ کوکوی مرغ یه وعده غذای سالم و خوشمزه‌س. می‌تونین از طرز تهیه کوکو مرغ واسه یه غذای متفاوت برای مهمونیاتون استفاده کنین. پنیر پیتزا که تو دستور پخت کوکو مرغ اومده، اختیاریه و می‌تونین حذفش کنین. این دستور کوکو مرغ برای 4 نفره. مواد لازم جهت کوکو مرغ : سینه مرغ                   نیم کیلو فلفل دلمه...

طرز تهیه کوکو مرغ

کوکوی مرغ یه وعده غذای سالم و خوشمزه‌س. می‌تونین از طرز تهیه کوکو مرغ واسه یه غذای متفاوت برای مهمونیاتون استفاده کنین. پنیر پیتزا که تو دستور پخت کوکو مرغ اومده، اختیاریه و می‌تونین حذفش کنین. این دستور کوکو مرغ برای ۴ نفره.

مواد لازم جهت کوکو مرغ :

سینه مرغ نیم کیلو فلفل دلمه نگینی یک چهارم پیمانه هویج ۱ عدد سیب زمینی ۱ عدد زعفران یک دوم قاشق چایخوری تخم مرغ ۵ عدد نمک و ادویه به مقدار کافی پنیر موزورلا ۱۰۰ گرم

طرز تهیه کوکو مرغ :

فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.

کف قالب فر رو چرب می‌کنیم.

مرغ پخته شده رو به شکل تیکه‌های کوچیک ریش ریش می‌کنیم.

سیب زمینی و هویج رو با رنده درشت رنده می‌کنیم.

روغن رو تو تابه می‌ذاریم داغ بشه.

شعله رو کم می‌کنیم و اب سیب زمینی رنده شده راو می‌گیریم و تو روغن می‌ریزیم.

بعد هویج رو اضافه می‌کنیم و تفت می‌دیم تا از خامی در بیان.

با دستمال حوله‌ای روغن اضافی سیب زمینی و هویج رو می‌گیریم.

اونا رو به مرغ ریش ریش شده اضافه می‌کنیم.

تخم مرغ ها رو یکی یکی می‌شکنیم و اضافه می‌کنیم.

نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران رو هم به مواد اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا با هم مخلوط بشن.

مایه کوکو رو تو قالب می‌ریزیم و با پشت قاشق سطحش رو صاف می‌کنیم.

قالب رو به مدت نیم ساعت تو فر می‌ذاریم تا کوکوی مرغ پخته و طلایی رنگ بشه.

اونو از فر در می‌آریم و پنیر رنده شده رو روش می‌ریزیم و چند دقیقه دیگه تو فر می‌ذاریم تا پنیر آب و روش طلایی رنگ بشه.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

طرز تهیه ژله هندوانه مجلسی برای شب یلدا به روشی ساده و شیک