طرز تهیه کوکو مرغ
کوکوی مرغ یه وعده غذای سالم و خوشمزهس. میتونین از طرز تهیه کوکو مرغ واسه یه غذای متفاوت برای مهمونیاتون استفاده کنین. پنیر پیتزا که تو دستور پخت کوکو مرغ اومده، اختیاریه و میتونین حذفش کنین. این دستور کوکو مرغ برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت کوکو مرغ :
سینه مرغ نیم کیلو فلفل دلمه نگینی یک چهارم پیمانه هویج ۱ عدد سیب زمینی ۱ عدد زعفران یک دوم قاشق چایخوری تخم مرغ ۵ عدد نمک و ادویه به مقدار کافی پنیر موزورلا ۱۰۰ گرمطرز تهیه کوکو مرغ :
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
کف قالب فر رو چرب میکنیم.
مرغ پخته شده رو به شکل تیکههای کوچیک ریش ریش میکنیم.
سیب زمینی و هویج رو با رنده درشت رنده میکنیم.
روغن رو تو تابه میذاریم داغ بشه.
شعله رو کم میکنیم و اب سیب زمینی رنده شده راو میگیریم و تو روغن میریزیم.
بعد هویج رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا از خامی در بیان.
با دستمال حولهای روغن اضافی سیب زمینی و هویج رو میگیریم.
اونا رو به مرغ ریش ریش شده اضافه میکنیم.
تخم مرغ ها رو یکی یکی میشکنیم و اضافه میکنیم.
نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران رو هم به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا با هم مخلوط بشن.
مایه کوکو رو تو قالب میریزیم و با پشت قاشق سطحش رو صاف میکنیم.
قالب رو به مدت نیم ساعت تو فر میذاریم تا کوکوی مرغ پخته و طلایی رنگ بشه.
اونو از فر در میآریم و پنیر رنده شده رو روش میریزیم و چند دقیقه دیگه تو فر میذاریم تا پنیر آب و روش طلایی رنگ بشه.