کوفته نخود را چگونه بپزیم؟
منبع خبر /
تغذیه و سلامت /
20-11-1396
کوفته نخود یک نوع غذای سنتی خوشمزه است که با نخود و گوشت و بلغور تهیه میشود. حتما امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید.
شفا آنلاین:کوفته نخود یک نوع غذای سنتی خوشمزه است که با نخود و گوشت و بلغور تهیه میشود. حتما امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد مورد نیاز
بلغور گندم (خیس شده): 75 گرم
نخود (خیس شده): 75 گرم
گوشت چرخ کرده: 200 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
گردو (پودر شده): 75 گرم
مرزه (ریز خردشده): 100 گرم
پیازداغ: 2 ق س
زعفران دم کرده: 1 ق س
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
مواد مورد نیاز سس
رب گوجه فرنگی: 2 ق س
زردچوبه: به میزان لازم
قرص عصاره گوشت: 1 عدد
پیازداغ: 2 ق س
زعفران دم کرده: 1 ق س
آب: 3 پیمانه
روغن مایع: 1 ق س
کوفته نخود
روش پخت:
1. نخود را به صورت خام آسیاب کنید و درون ظرفی با بلغور گندم، گردو، گوشت، مرزه، تخم مرغ، پیازداغ، زعفران، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا حال چسبندگی پیدا کند.
2. از مواد آماده شده به اندازه یک پرتقال بردارید و در دست گرد کنید.
3. گلوله های آماده شده را درون ظرفی بچینید و به مدت 60 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
طرز تهیه سس
1. رب گوجه فرنگی، زردچوبه و عصاره گوشت را درون قابلمه ای با روغن مایع تفت دهید. سپس پیازداغ، 3 پیمانه آب، نمک و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و بگذارید تا بجوشد.
2. کوفته ها را با فاصله درون قابلمه حاوی سس بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. بعد حرارت را کم کرده و در آن را بگذارید تا بپزد.
مواد مورد نیاز
بلغور گندم (خیس شده): 75 گرم
نخود (خیس شده): 75 گرم
گوشت چرخ کرده: 200 گرم
تخم مرغ: 1 عدد
گردو (پودر شده): 75 گرم
مرزه (ریز خردشده): 100 گرم
پیازداغ: 2 ق س
زعفران دم کرده: 1 ق س
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
مواد مورد نیاز سس
رب گوجه فرنگی: 2 ق س
زردچوبه: به میزان لازم
قرص عصاره گوشت: 1 عدد
پیازداغ: 2 ق س
زعفران دم کرده: 1 ق س
آب: 3 پیمانه
روغن مایع: 1 ق س
کوفته نخود
روش پخت:
1. نخود را به صورت خام آسیاب کنید و درون ظرفی با بلغور گندم، گردو، گوشت، مرزه، تخم مرغ، پیازداغ، زعفران، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا حال چسبندگی پیدا کند.
2. از مواد آماده شده به اندازه یک پرتقال بردارید و در دست گرد کنید.
3. گلوله های آماده شده را درون ظرفی بچینید و به مدت 60 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
طرز تهیه سس
1. رب گوجه فرنگی، زردچوبه و عصاره گوشت را درون قابلمه ای با روغن مایع تفت دهید. سپس پیازداغ، 3 پیمانه آب، نمک و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و بگذارید تا بجوشد.
2. کوفته ها را با فاصله درون قابلمه حاوی سس بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. بعد حرارت را کم کرده و در آن را بگذارید تا بپزد.