باقالیپلو مجلسی با ماهیچه گوسفندی
منبع خبر /
تغذیه و سلامت /
22-11-1396
باقالیپلو با ماهیچه یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که تقریبا هیچکس دست رد به سینه آن نمیزند!
شفا آنلاین: باقالیپلو با ماهیچه یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که تقریبا هیچکس دست رد به سینه آن نمیزند!
مواد لازم:
ماهیچه گوسفندی: 700 گرم
برنج: 3 پیمانه
شبت (خرد شده): 3 پیمانه
باقلاسبز: 200 گرم
پیاز (متوسط): 2 عدد
زعفران: 2 قاشق سوپ خوری
رب (تفت داده): یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
سیر: 3 حبه
آب: 2 لیوان
باقلاپلو با ماهیچه گوسفندی
طرز تهیه:
1. ابتدا ماهیچه ها را خوب بشویید. پیازها را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن در قابلمه تفت دهید تا نرم شود.
2. سپس ماهیچه ها را اضافه کنید و با پیاز کمی تفت دهید. نمک و فلفل، زردچوبه و سیر را به همراه 3 لیوان آب به ماهیچه اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا ماهیچه ها به آرامی بپزد.
3. در اواخر پخت، رب تفت داده شده و زعفران را اضافه کنید و بگذارید تا ماهیچه ها کاملا بپزد و آب آن کشیده شود.
4. سپس آب را در قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیاید. بعد باقلا سبز تازه را در آب جوش بریزید و پس از 5 دقیقه برنج را که از چند ساعت قبل خیس کرده اید اضافه کنید و یک دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، شبت را بریزید.
5. سپس برنج را آبکش کنید و در کف قابلمه مورد نظر کمی روغن و پس از آن برنج را بریزید و بگذارید به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت دم بکشد.
مواد لازم:
ماهیچه گوسفندی: 700 گرم
برنج: 3 پیمانه
شبت (خرد شده): 3 پیمانه
باقلاسبز: 200 گرم
پیاز (متوسط): 2 عدد
زعفران: 2 قاشق سوپ خوری
رب (تفت داده): یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
سیر: 3 حبه
آب: 2 لیوان
باقلاپلو با ماهیچه گوسفندی
طرز تهیه:
1. ابتدا ماهیچه ها را خوب بشویید. پیازها را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن در قابلمه تفت دهید تا نرم شود.
2. سپس ماهیچه ها را اضافه کنید و با پیاز کمی تفت دهید. نمک و فلفل، زردچوبه و سیر را به همراه 3 لیوان آب به ماهیچه اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا ماهیچه ها به آرامی بپزد.
3. در اواخر پخت، رب تفت داده شده و زعفران را اضافه کنید و بگذارید تا ماهیچه ها کاملا بپزد و آب آن کشیده شود.
4. سپس آب را در قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیاید. بعد باقلا سبز تازه را در آب جوش بریزید و پس از 5 دقیقه برنج را که از چند ساعت قبل خیس کرده اید اضافه کنید و یک دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، شبت را بریزید.
5. سپس برنج را آبکش کنید و در کف قابلمه مورد نظر کمی روغن و پس از آن برنج را بریزید و بگذارید به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت دم بکشد.