موتور سواری در برخورد با پیکان در دم جان باخت

دسته‌بندی: حوادث
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶ بهمن ۲۷, جمعه ساعت ۱۹:۴۱۰ رأیبدون امتیاز
موتور سواری در برخورد با پیکان در دم جان باخت

\ تصادف بین موتورسیکلت و خودروی پیکان موجب کشته شدن موتورسیکلت سوار شد.

به گزارش سرویس حوادث جام نیـوز، سرهنگ محمدرضا محمدی، رییس پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان گفت : یک دستگاه پیکان وانت که در حال تردد در جاده لوشان به جیرنده بود با یک دستگاه موتورسیکلت برخورد کرد که در این حادثه راننده 22 ساله موتورسیکلت به علت شدت صدمات در دم کشته شد.

وی افزود: کارشناس پلیس راهور علت این حادثه را عدم رعایت حق تقدم راننده پیکان وانت در هنگام گردش اعلام کرد.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی گیلان از عموم رانندگان خواست برابر ماده 152 آیین نامه راهنمایی و رانندگی، در حین گردش موارد زیر را رعایت کنند:

1- برای گردش به راست باید با توجه به سرعت و جهت و موقعیت وسایل‌ نقلیه‌ای که در جلو و عقب حرکت می کنند با فاصله کافی و مناسب و با استفاده از چراغ راهنما و با دادن علامت، وارد خط عبور سمت راست شده و به طور کامل از کنار تقاطع عبور کرد.

2- برای گردش به چپ باید با توجه به سرعت و جهت و موقعیت وسایل نقلیه‌ای که در جلو و عقب حرکت می کنند، از فاصله کافی و مناسب از چراغ راهنما استفاده کرد و در داخل شهر از فاصله 100 متری از چراغ راهنما استفاده کنیم و سپس با رعایت تمام مقررات گردش کنیم.

3- برای گردش به چپ در راه‌های بیرون شهر که منحصر به 2خط عبور رفت و برگشت است و مانع فیزیکی وسط جاده وجود نداشته باشد، رانندگان وسایل نقلیه موظفند وسیله نقلیه را در شانه راه و در صورت نبود آن در منتهی الیه سمت راست متوقف کرده و با رعایت تمام قوانین نسبت به گردش اقدام کنند.

خبرنگاران جوان

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...