طرز تهیه رنگینک
رنگینک یکی از دسر های اصیل ایرانیه. از طرز تهیه رنگینک به عنوان شیرینی همراه با چای میتونین استفاده کنین. مواد غذایی مقوی مثل خرما تو دستور رنگینک استفاده شده که باعث میشه از ارزش غذایی بالایی برخوردار باشه.
مواد لازم جهت رنگینک :
آرد ۲پیمانه کره ۲۰۰ گرم پودر هل نصف قاشق چایخوری پودر دارچین ۱ قاشق مربا خوری گردو به مقدار لازم خرما به مقدار لازم پودر نارگیل یا پسته برای تزیینطرز تهیه رنگینک :
کره رو تو ماهیتابه میریزیم تا با حرارت ملایم آب بشه.
آرد رو الک میکنیم تا گوله نباشه و به کره اضافه میکنیم و با حرارت ملایم تفت میدیم تا خامیش بره و سرخ بشه.
خرما ها رو پوست میگیریم و جای هسته گردو میذاریم.
مقدار خرما بستگی به اندازه ظرفمون داره و باید قدری باشه که سطح ظرف کاملا با خرما پوشونده بشه.
آرد که سرخ شد و رنگش تیره شد، از روی حرارت برش میداریم.
دارچین و هل رو اضافه میکنیم و مواد رو با هم مخلوط میکنیم.
حالا یه کم از مخلوطمون رو داخل ظرف سرو میریزیم.
روی مخلوط رو با خرما پرمیکنیم.
دوباره مخلوط آرد رو روی خرماها میریزم تا روی خرماها کاملا پوشیده بشه.
رنگینک رو داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره و از یخچال درش میاریم و با پودر نارگیل یا پسته تزیین و سروش میکنیم.