طرز تهیه مرغ با سس کاری و قارچ
مرغ با سس کاری و قارچ یکی دیگه از اتواع طبخ مرغه که هم خوشمزهس و هم متفاوت. این طرز تهیه مرغ با سس کاری و قارچ رو میتونین به عنوان ناهار یا شام میل کنین. این دستور پخت مرغ با سس کاری و قارچ برای ۶ نفره.
مواد لازم جهت مرغ با سس کاری و قارچ :
مرغ یک عدد کره ۱۵۰ گرم قارچ نیم کیلو پیاز ۱ عدد خامه ۱۰۰ گرم پودر کاری ۲ قاشق سوپخوری نمک به مقدار لازمطرز تهیه مرغ با سس کاری و قارچ :
صد گرم از کره رو تو یه ظرف روی حرارت میذاریم.
مرغ رو با کره سرخ میکنیم تا طلایی بشه.
یه لیوان آب و یه کم نمک میریزیم.
پیاز رو خرد میکنیم و کنار مرغ میریزیم و میذاریم مرغ با حرارت ملایم بپزه.
مرغ رو تیکه تیکه میکنیم.
آب مرغ رو صاف میکنیم.
قارچ رو خرد میکنیم و با ۵۰ گرم کره سرخ میکنیم.
یک قاشق آرد تو قارچ میریزیم و تفت میدهیم و حرارت زیر قارچ رو ملایم میکنیم.
آب مرغ رو کم کم تو قارچ میریزیم و هم میزنیم تا سس جوش بیاد و یه کم غلیظ بشه.
تیکه های مرغ رو تو دیس میچینیم.
پودر کاری رو تو سس میریزیم و سس رو روی مرغ میریزیم.
مرغ رو با حلقه گوجه فرنگی و سیب زمینی پخته شده تزیین میکنیم.