به گزارش دریافتی جمعه ایرنا از کانال پلیس فارس، سرهنگ کاووس محمدی اضافه کرد: پسر عمو به تصور اینکه سلاح خالی از گلوله است آن را با شوخی به سمت دختر عموی خود گرفت که ناگهان تیر شلیک شد و به گلوی دختر بچه خورد و اورا کشت.
وی بیان کرد: طبق بررسی های صورت گرفته سلاح کشف شده مذکور غیرمجاز بوده است و پسر14 ساله دستگیر و پرونده به مرجع قضایی ارجاع داده شد.
محمدی گفت :نگهداری سلاح درمنزل خطر جدی برای کودکان دارد و به دلیل سهلانگاری والدین در نگهداری سلاح در سال جاری تاکنون چندین کودک جان خود را از دست داده اند و به والدین توصیه می شود سلاح را از دسترس کودکان خارج کنند.
سروستان در حدود 85 کیلومتری شرق شیراز است.
1876
بازی با سلاح شکاری حادثه ای مرگبار در سروستان آفرید
دستهبندی: حوادث
تاریخ انتشار: ۱۳۹۶ اسفند ۱۱, جمعه ساعت ۱۱:۴۳۰ رأیبدون امتیاز

شیراز- ایرنا- معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان فارس اعلام کرد: پسر14 ساله هنگام بازی با سلاح شکاری، دختر عموی هشت ساله خود را در روستای بکت شهرستان سروستان به کام مرگ فرستاد.
این مطلب برای شما مفید بود؟
بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک میکند.
در حال بررسی رأی شما...