طرز تهیه سوفله قارچ
سوفله قارچ یکی از پیش غذاهای خیلی مقویه که همه خاصیت قارچ رو داره. طرز تهیه سوفله قارچ راحته و مواد معمولی برای پخت میخواد. این دستور سوفله قارچ برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت سوفله قارچ :
قارچ خرد شده ۲۵۰ گرم کره ۶۰ گرم پنیر پیتزای رنده شده ۱۲۰ گرم آرد ۴۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد شیر یک لیوان نمک و فلفل به مقدار لازمطرز تهیه سوفله قارچ :
شیر، آرد، کره، نمک و فلفل رو با هم مخلوط میکنیم.
مخلوط رو روی حرارت ملایم قرار میدیم تا سس غلیظ بشه.
سفیده و زردهی تخم مرغ رو از هم جدا میکنیم.
زرده های تخم مرغ رو یکی یکی به مایع اضافه میکنیم.
مقدار زیادی از پنیر پیتزای رنده شده رو به سس اضافه میکنیم.
قارچ ها رو جداگانه تفت میدیم.
سفیده های تخم مرغ رو به هم میزنیم تا پف کنه و به سس قبلی اضافه میکنیم.
داخل ظرف سوفله نسوز رو با کره چرب میکنیم.
یه لایه از مخلوط رو میریزیم.
یه لایه از قارچ رو میریزیم.
باز یک لایه از مخلوط و یک لایه از قارچ رو میریزیم تا ظرف پر بشه.
بقیه پنیرها رو روی قارچ میپاشیم و به مدت ۳۰ دقیقه تو فر با حرارت متوسط میذاریم تا بپزه.
سوفله قارچ رو میتونین با همون ظرف سرو کنین. نوش جان !