طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ خوشمزه قالبی

ته چین یکی از پلوهای خوشمزه ای است که معمولا در میهمانی ها و جشن ها طبخ می شود؛ ولی تهیه آن به مقدار مصرف یک وعده غذای خانواده مشکل نیست و به راحتی میتوانید این کار را در منزل انجام دهید. در این مطلب با طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ آشنا خواهید شد.
ته چین از دو بخش تشکیل شده: ته دیگ زعفرانی که مقداری گوشت در آن وجود دارد و برنج ساده که روی ته دیگ ریخته میشود و به هنگام کشیدن زیر ته دیگ یا در کنار آن قرار میگیرد. البته قسمت برنج ساده قابل حذف است و غالبا قسمت ته دیگ، تحت عنوان ته چین شناخته میشود. این غذای خوشمزه انواع مختلفی دارد و با انواع گوشت و سبزیجات تهیه می شود؛ از جمله ته چین گوشت و بادمجان، ته چین گوشت مجلسی، ته چین مرغ تک نفره که طرز تهیه آنها را قبلا به شما آموزش دادهایم. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ قالبی و نکات اصولی در تهیه آن آشنا سازیم.

این دستور برای ۶ نفر مناسب است، زمان آماده سازی مواد اولیه حدود ۳۰ دقیقه و زمان پخت حدود ۹۰ دقیقه میباشد. |
طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ
مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ و قارچ | |
برنج | ۶ پیمانه |
ماست چکیده | ۲ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۴ عدد |
زعفران دم کرده | ۶ قاشق غذاخوری |
سینه یا ران مرغ | ۱ کیلوگرم |
پیاز | ۱ عدد |
چهار سبزی (جعفری، کرفس، ترخون، مرزه) | ۱ دسته کوچک |
هویج | ۱ عدد |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
روغن | ۱/۲ پیمانه |
نمک | به میزان لازم |

نکات مهم و اصولی در تهیه ته چین مرغ و قارچ
ظرف یا قالبی که برای پخت ته چین به کار میرود باید سطح وسیعی داشته باشد، چون مقدار ته دیگ به وسعت کف قالب بستگی دارد.
برای تهیه ته چین قالبی بر روی اجاق گاز، یک ماهیتابه لبه بلند دردار کافی است. برای این منظور:
پس از ریختن برنج و سایر مواد در ماهیتابه، در آن را بسته و ماهیتابه را با شعله پخش کن روی حرارت بالا قرار دهید.
پس از ۱۲-۱۰ دقیقه شعله را کم کرده، نیم پیمانه آب روغن داغ روی ته چین بدهید و روی قابلمه دمی بگذارید.
پس از حدود ۹۵-۹۰ دقیقه ته چین آماده است.
گروه آشپزی ستاره