طرز تهیه تارت گوجه فرنگی


طرز تهیه تارت گوجه فرنگی

طرز تهیه تارت گوجه فرنگی تارت گوجه فرنگی نوع فینگر فود‌ه که به عنوان پیش غذا سرو میشه. به جای خمیر پامزان که تو طرز تهیه تارت گوجه فرنگی اومده، می‌تونین از پنیر موزالا یا پنیر دیگه هم استفاده کنین. از دستور تارت گوجه فرنگی تو مهمونی ها تون استفاده کنین و یه سفره قشنگ و فانتزی بچینین. مواد لازم جهت تارت گوجه فرنگی : گوجه...

طرز تهیه تارت گوجه فرنگی

تارت گوجه فرنگی نوع فینگر فود‌ه که به عنوان پیش غذا سرو میشه. به جای خمیر پامزان که تو طرز تهیه تارت گوجه فرنگی اومده، می‌تونین از پنیر موزالا یا پنیر دیگه هم استفاده کنین. از دستور تارت گوجه فرنگی تو مهمونی ها تون استفاده کنین و یه سفره قشنگ و فانتزی بچینین.

مواد لازم جهت تارت گوجه فرنگی :

گوجه فرنگی ۳ عدد خمیر تارت ۳۰۰ گرم ریحان خرد شده ۳ قاشق غذاخوری سیر ۳ حبه پنیر موزارلا ۱۰۰ گرم پنیر پارمزان رنده شده نصف لیوان روغن زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه تارت گوجه فرنگی :

فر رو با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.

خمیر تارت رو روی سطح کار با وردنه به شکل نازک پهن می‌کنیم.

با لیوان روی خمیر گرد قالب می‌زنیم.

توی سینی فر کاغذ روغنی می‌ذاریم.

خمیرها رو با فاصله روی کاغذ می‌ذاریم.

پنیر پارمزان رنده شده رو روی خمیرها می‌ریزیم و پخش می‌کنیم.

گوجه فرنگی ها رو حلقه ای خرد می‌کنیم و روی پنیر پارمزان می‌ذاریم.

روی هر گوجه فرنگی چند قطره روغن زیتون می‌پاشیم.

با ریحان خرد شده ، سیر رنده شده و پنیر موزارلایی که به شکل مکعب های کوچک خرد کردیم روش رو تزیین می‌کنیم.

سینی تارت ها رو توی فر به مدت ۲۰ دقیقه می‌ذاریم.

خمیر تارت که طلایی شد از فر در میاریم و گرم سرو می‌کنیم.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

طرز تهیه ژله هندوانه مجلسی برای شب یلدا به روشی ساده و شیک