طرز تهیه راتاتویی فرانسوی در 10 دقیقه


این بشقاب ساده، سریع و خوشمزه پر از سبزیجات است و خیلی سریع تبدیل به یکی از غذاهای مورد علاقۀ خانوادۀ شما خواهد شد. مواد لازم برای 4 نفر 1 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون 2 فلفل دلمۀ قرمز، باریک قاچ شده 2 حبه سیر، له شده 1 بادمجون کوچک 2 کدوی کوچک یک قاشق سوپ‌خوری سرکۀ بالزامیک 3 گوجۀ متوسط، خرد...

طرز تهیه راتاتویی فرانسوی در 10 دقیقه

این بشقاب ساده، سریع و خوشمزه پر از سبزیجات است و خیلی سریع تبدیل به یکی از غذاهای مورد علاقۀ خانوادۀ شما خواهد شد.

مواد لازم برای 4 نفر

1 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون 2 فلفل دلمۀ قرمز، باریک قاچ شده 2 حبه سیر، له شده 1 بادمجون کوچک 2 کدوی کوچک یک قاشق سوپ‌خوری سرکۀ بالزامیک 3 گوجۀ متوسط، خرد شده

دستور پخت راتاتویی:

قدم اول: روغن را در یک ماهیتابۀ بزرگ و سنگین با حرارت متوسط گرم کنید. فلفل دلمه و سیر را به آن اضافه کنید. برای 2 دقیقه آن را هم بزنید (تا زمانی که فلفل دلمه نرم شده باشد). در این بین، بادمجان را خرد کرده و کدو‌ها را از طول قاچ بزنید. بادمجان و کدو را اضافه کنید. برای 2 دقیقۀ دیگر این ترکیب را هم زده و آن را بپزید (تا زمانی که سبزیجات نرم شده باشند).

قدم دوم: سرکه و گوجه را اضافه کنید. برای 30 دقیقه یا تا زمانی که سرکه بخار شده بود آنها رابپزید. ¼ آب سرد اضافه کنید. به میزان مورد نظر خود نمک و فلفل اضافه کنید. حرارت را کم کنید و بگذارید آب به نقطۀ جوش نزدیک شود. در آن را برای 4 دقیقه بگذارید (یا تا زمانی که سبزیجات نرم و سس غلیظ شده باشد). حال می توانید راتاتویی خود را سرو کنید.

برترین جاهای دیدنی روسیه برای تفریح
۶ راه خانگی برای سفید کردن دندان‌ها


کپشن در مورد چتر ؛ جملات کوتاه عاشقانه و غمگین برای چتر