دستور پخت لقمه قارچ کبابی
دستور پخت لقمه قارچ کبابی یکی از خوراک های رژیمیه و مناسب افرادیه میخوان غذای کم کالری میل کنن. این طرز تهیه لقمه قارچ کبابی برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت لقمه قارچ کبابی :
نان پیتا ۴ عدد قارچ ۳ لیوان روغن زیتون ۲ قاشق شوید، جعفری، رازیانه، گشنیز، پونه و آویشن خرد شده ۱ لیوان پودر سیر یک چهارم قاشق چایخوری لیمو ترش ۱ عدد آووکادو به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازمدستور پخت لقمه قارچ کبابی :
قارچ ها رو روی سینی فر میچینیم و با یه قلمو یه کم روغن روی اونا میمالیم.
اونا رو به مدت ۱۵ دقیقه تو فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد میذاریم تا کباب شن.
قارچ ها رو بیرون میاریم و خرد میکنیم.
اونا رو تو یه کاسه با سبزیجات مخلوط میکنیم.
آب لیمو ترش و نمک و فلفل و پودر سیر رو به اونا اضافه میکنیم.
تو یه تابه نچسب اونا رو با هم یه کم تفت میدیم.
مواد رو تو نان های پیتا تقسیم میکنیم و میپیچیم.
آووکادو رو مکعبی خرد میکنیم و تو ساندویچ میذاریم.