طرز تهیه ساندویچ مرغ کاری
ساندویچ مرغ کاری یکی از سالم ترین غذاهاییه که میشه راحت در طول هفته درست کرد. تو طرز تهیه ساندویچ مرغ کاری به جای سس مایونز از ماست یونانی و روغن زیتون استفاده میشه که طعم خیلی خوبی داره. این دستور ساندویچ مرغ کاری برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت ساندویچ مرغ کاری :
سینه مرغ ۵۰۰ گرم پودر کاری، پودر سیر و پودر پیاز به مقدار لازم جعفری یا گشنیز خرد شده یک مشت نمک و فلفل به مقدار لازم ماست یونانی سه چهارم پیمانه روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری کشمش طلایی یک مشت مغز پسته خرد شده یک مشتطرز تهیه ساندویچ مرغ کاری :
سینه مرغ رو از قطر میبریم تا شکل دو لایه نازک در بیاد.
پودر کاری، پودر پیاز و پودر سیر رو با هم مخلوط میکنیم و دو طرف مرغ ها کامل میمالیم.
نمک و فلفل هم میپاشیم.
تو یه تابه روی حرارت متوسط سینه مرغ رو تفت میدیم تا دو طرفش طلایی رنگ بشه.
مرغ رو ریش ریش میکنیم و نو یخچال میذاریم تا خنک بشه.
مرغ رو تو یه کاسه میریزیم و بقیه مواد سالاد رو بهش اضافه میکنیم.
سالاد مرغ کاری رو با کاهو، جوانه گندم یا لای نان به شکل ساندویچ سرو میکنیم.