به گزارش خبر گزاری برنا-ایلام ;حوزه جغرافیایی بدره با طول و عرض تقریبی ۷۰ در ۹ کیلومتری و با مساحت ۶۲۵ کیلومتر مربع دارای طبیعتی کوهستانی وجنگلی است که حدود ۸۰ درصد منطقه پوشیده از جنگل‌های انبوه بلوط است..بلندترین نقطه ارتفاعی در این شهرستان قله ورزرین با ارتفاع ۳۲۰۰ متری از سطح دریا است. فاصله تا مرکز استان ۷۰ کلیومتر

بخش‌های شهرستان بدره:
بخش مرکزی
بخش هندمینی

نقاط شهری: بدره

دهستان‌های بخش مرکزی:
دهستان دوستان


سد ونیروگاه بزرگ سیمره در ۹ کیلومتری مرکز شهر بدره، معادن، منابع نفت و گاز، دامداری و کشاورزی و در نهایت وجود نمادهایی طبیعی از برترین نقاط توریستی در حوزه بدره از مهمترین عوامل تبدیل این منطقه به شهرستان بوده است.
جمعیت

بنابر سرشماری مرکز آمار ایران، جمعیت شهرستان بدره در سال ۱۳۸۵ برابر با ۱۶۵۱۷ نفر بوده است.

اکثریت ساکنان شهرستان بدره به زبانی معروف به کردی بدره‌ای تکلم می‌کنند و بخش هندمینی به گویش لری شوهانی تکلم می‌کنند.
جاذبه‌های گردشگری
جاذبه‌های تاریخی

تپه‌های لارت
پشته لارت

تپه‌های لارت مربوط به دوره ساسانیان – دوران‌های تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان بدره،بخش مرکزی شهرستان بدره، روستای آبهر پایین واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۴ شهریور ۱۳۱۰ با شمارهٔ ثبت ۸ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

مجموعه آثار تنگه دربند

مجموعه آثار تنگه دربند مربوط به دوره ساسانیان – سده‌های اولیه دوران‌های تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان بدره، بخش هندمینی، روستای گچ کوبان، ۳ کیلومتری تنگه دربند واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۶۱۶ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

جاذبه‌های طبیعی

از جمله مناطق دیدنی این شهر می‌توان به روستای زیبای کلم، تنگه باستانی لارت، تنگه رازیانه و آبشارهای دربند و کوهستان بسیار زیبای کبیر کوه اشاره کرد که در فصل زمستان و تا اواخر بهار از برف پوشیده است که منظره‌ای بسیار زیبا به شهر می‌دهد