عوارض عجیب نخوردن شام
اکثر افرادى که رژیم لاغرى مىگیرند و شب بدون شام مىخوابند, دچار اختلال خواب هستند و البته در این افراد دردهاى بدن نیز شبها تشدید مىشود لذا توصیه میشود که اصلاً شبها بدون صرف شام به بستر خواب نروید.
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از بهداشت نیوز، قدیر محمدی درباره خواب و بیداری اظهار کرد: خواب موضوع حیرتانگیزى است که در طب رایج و طب ایرانى بررسى شده است اما همچنان رازهایى در دل دارد که روز به روز کشف مىشود.
وی افزود: خواب براى تقویت مغز, تدبیر, اندیشه و نشاط ضرورى است؛ حکما در طب ایرانى ایجاد خواب را به افزایش رطوبت مغز مربوط مىدانند، وقتى آماده خوابیدن مىشویم ابتدا حرارت از سطح بدن و پوست به سمت داخل میل مىکند و این بر حرارت غریزى بدن تاثیر گذاشته و منجر به تولید رطوبت غذاها مىشود، این رطوبت منجر به بروز بخارات مىشود که میتواند به سمت مغز صعود کند و به تدریج خواب ایجاد شود؛ پس ماده خواب رطوبت است و اگر رطوبت وجود نداشته باشد, به خصوص در مغز ما دچار اختلال خواب خواهیم شد.
این متخصص طب سنتی تصریح کرد: اکثر افرادى که رژیم لاغرى مىگیرند و شب بدون شام مىخوابند, دچار اختلال خواب هستند البته در این افراد دردهاى بدن نیز شبها تشدید مىشود لذا توصیه میشود که اصلاً شبها بدون صرف شام به بستر خواب نروید.
محمدی عنوان کرد: در پروسه خواب، سلامت قلب و غلاف قلب بسیار ضرورى است چرا که بدون وجود قوه حیوانى که منشأ آن قلب است امکان شروع خواب میسر نخواهد شد.
اثرات خواب بر بدن
ـ خواب باعث تقویت تمام نیروهای طبیعی بدن میشود که شامل هضم، گوارش، سوخت و ساز، دفع سموم بدن, مغز و قوای مغز است.
ـ خواب باعث تجدید قوای اندامها و اعضاء مریض مىشود.
ـ خواب موجب ترمیم و بهبود بافتهای صدمه دیده مىشود.
ـ خواب ظاهر بدن را سرد و باطن بدن را گرم میکند و بیداری برعکس.
ـ بهترین زمان خواب ساعت 10 ـ 11 شب تا وقت سحر است.
ـ بهتر است فاصله شام تا خواب 3 ـ 4 ساعت باشد.
ـ خواب زیاد باعث افزایش رطوبت و سردی بدن میشود لذا بیماریهاى بلغمى را افزایش میدهد.
ـ بیداری زیاد باعث خشکی بدن میشود لذا منجر به ضعف مغز، ناراحتیهای روانی و سوء هاضمه میشود.