دستور سالاد میگو
سالاد میگو یکی از پیش غذا های مقویه که با سس خوشمزه ای سرو میشه. میتونین از دستور سالاد میگو به عنوان یه شام سبک هم استفاده کنین. این طرز تهیه سالاد میگو برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت سالاد میگو :
میگو ۸ عدد آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری کاهو ۴ برگ ذرت کنسروی یکسوم پیمانه کلم بروکلی یکدوم پیمانه فلفل قرمز یک عدد گوجه گیلاسی پنج عدد پیازچه دو عدد پیاز یک عدد کنجد مقداری برای تزئین نمک و فلفل به مقدار لازممواد لازم برای تهیه سس:
سرکه سفید یکدوم پیمانه سس خردل ۱ قاشق مرباخوری فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم روغن زیتون یکدوم پیمانهدستور سالاد میگو :
میگوها رو با یه کم آب و یک قاشق آب لیموترش و یه کم نمک به مدت پنج دقیقه میپزیم و بعد آبکش میکنیم.
پیاز رو حلقهای و پیازچه و فلفل قرمز رو به صورت مورب برش میزنیم.
کاهو و کلم بروکلی رو میشوریم و خرد میکنیم.
همه مواد رو تو یه کاسه بزرگ میریزیم.
برای درست کردن سس همه مواد به غیر از روغن زیتون رو تو مخلوط کن میریزیم و دستگاه رو روشن میکنیم.
روغن زیتون رو بهش اضافه میکنیم تا با مواد مخلوط بشه.
بعد از دو سه دقیقه که مواد با هم مخلوط شدن، سس رو روی سالاد میریزیم و با یه کم کنجد روش رو تزئین میکنیم.