فهرست سرفصل ها
طرز تهیه کتلت شامی نخودچی ویژه ماه مبارک رمضان
یکی از انواع غذاهایی که با گوشت چرخ کرده می توان درست کرد ، کتلت است. برای تهیه کتلت باید از گوشتی استفاده کرد که 15 درصد چربی داشته باشد تا گوشت از چسبندگی کافی برخوردار باشد.
انواع کتلت و کباب شامی با گوشت چرخ کرده
گوشت چرخ کرده سردست گوسفندی و قلوه گاه، ماده اصلی تهیه کتلت و کباب شامی است. به طور کلی کتلت ها از گوشت چرخ کرده، پیاز، سیب زمینی، تخم مرغ، و نمک و فلفل تهیه می شوند که بسته به ذائقه می توان به آن آرد نخودچی، فلفل دلمه ای، هویج، نخود فرنگی و سایر سبزیجات را اضافه کرد. همه مواد میکس می شوند و ورز داده می شوند تا به صورت یکدست درآیند. سپس در روغن سرخ می شوند. کتلت را می توان با گوجه فرنگی، خیار شور، سس و نان میل کرد.
ما در این مطلب دستور تهیه شامی نخودچی ویژه ماه مبارک رمضان رو براتون آموزش دادیم که امیدوارم از پخت و طعم این غذا لذت ببرید.
مواد لازم شامی نخودچی
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز درشت ۱ عدد
آرد نخود چی ۳۰۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آب به میزان لازم
روغن جهت سرخ کردن به میزان لازم
تخم مرغ ۳ عدد
زعفران ۱/۲قاشق چایخوری
طرز تهیه شامی نخودچی
گوشت چرخ کرده را با پیاز و تخم مرغ و آرد نخودچی و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و سپس آب را اضافه می کنیم تا مایه نسبتاٌ شلی مانند ماست بدست بیاید . سپس روغن را داغ کرده و با ملاقه یا قاشق کمی از مایه را در روغن انداخته می گذاریم یک طرف آن طلایی شود و بر می گردانیم سپس طرف دیگر را سرخ می کنیم .
گردآوری از مجله اینترنتی همراه با علم