فهرست سرفصل ها
طرز تهیه کتلت شیرازی | نحوه پخت کتلت شیرازی
مواد لازم برای تهیه کتلت شیرازی
سیب زمینی ۲ عدد متوسط ( حدود ۳۵۰ گرم )
* خمیر داخل نان ساندویچی ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یک چهارم پیمانه
* آرد سوخاری ۱ قاشق سوپخوری
پیاز ۱ عدد متوسط
نمک ، فلفل سیاه و قرمز ، زردچوبه و پودر انبه به میزان لازم
طرز تهیه کتلت شیرازی
ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید و آب پز کنید. بعد از پختن ، پوست سیب زمینی ها را تمیز بکنید و به اندازه های کوچکتر برش دهید تا کاملا سرد شوند. قسمت های خمیری نان های ساندویچ را خارج کنید ، پیاز را رنده کرده و آب اضافی آن را دور بریزید. شیر را روی آرد سوخاری بریزید. همه مواد را با هم مخلوط کنید و از چرخ گوشت رد کنید. خمیر بدست آمده را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید استراحت کند تا خوب ور بیاید و از چسبندگی سیب زمینی هم کاسته شود.
دستتان را خیس کرده و از خمیر گلوله هایی به وزن تقریبی ۵۰ گرم برداشته و به شکل اشک در آورید و در آرد سوخاری بغلتانید. در تابه ای روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود. سپس کتلت ها را با حرارت پایین سرخ کنید. بعد از سرخ شدن چون کتلت ها مقداری روغن به خودشان جذب می کنند ، بهتر است آن ها را روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی کتلت ها گرفته شود.
منبع: بیتوته