سوپ سبزیجات بهاری
منبع خبر /
تغذیه و سلامت /
27-01-1397
در دستور آشپزی امروز با طرز تهیه یک سوپ سبک، خوشطعم و صد البته بهاری آشنا خواهید شد که ترکیبات اصلی و تشکیل دهنده آن شامل کنگر، ترهفرنگی، هویج و نخودفرنگی است که همگی از سبزیجات تازه فصل بهار هستند.
شفا آنلاین>تغذیه>در دستور آشپزی امروز با طرز تهیه یک سوپ سبک، خوشطعم و صد البته بهاری آشنا خواهید شد که ترکیبات اصلی و تشکیل دهنده آن شامل کنگر، ترهفرنگی، هویج و نخودفرنگی است که همگی از سبزیجات تازه فصل بهار هستند.
به گزارش شفا آنلاین: علاوه بر استفاده از این سبزیجات هیجانانگیز و تازه شما میتوانید برای افزودن طعم و مزه بیشتر هنگام سرو سوپ، کمی روغن زیتون و یا کره هم به آن اضافه کنید. این سوپ گیاهی و سالم سرشار از فیبر، کم کالری و فاقد گلوتن است و مصرف آن به دلیل تقویت سیستم ایمنی بدن برای افراد سالمند بسیار مناسب خواهد بود.
مواد لازم برای ۶ نفر
قارچ یکچهارم فنجان
آبگرم ۱ فنجان
لیمو ۱ عدد بزرگ
کنگر (فرنگی) ۶ عدد بزرگ
روغن زیتون فرابکر ۱ قاشق غذاخوری
تره فرنگی (فقط قسمت سفید) ۴ ساقه متوسط خرد شده
سیر پوست کنده ۱۲ حبه
آویشن تازه و یا خشک شده ۱ قاشق چایخوری
سرکه سفید نصف فنجان
قرص عصاره سبزیجات ۲ فنجان و نیم
نمک نصف قاشق چایخوری
باقالی تازه یا فریز شده ۱ فنجان
نخود فرنگی تازه و پوست کنده ۱ فنجان
کره ۴ قاشق چایخوری
فلفل تازه و آسیاب شده به مقدار لازم
پیازچه تازه و خرد شده یکچهارم فنجان
جعفری تازه و خرد شده یکچهارم فنجان
طرز تهیه سوپ سبزیجات بهاری
طرز تهیه:
ابتدا قارچها را در یک کاسه کوچک ریخته و روی آنها آبگرم بریزید و بگذارید ۳۰ دقیقه در آبگرم بمانند و بعد آب درون کاسه را خالی کنید. سپس قارچها را زیر آب سرد بگیرید و بعد از اینکه کاملا آبکشی کردید، خشک و خرد کنید. در همین حین یک ظرف نسبتا بزرگ را پر از آب کنید و همزمان لیمو را هم آبگیری کنید.
نصف آبلیمو را در آب بریزید و مابقی را نگه دارید. برای پاک کردن کنگر ابتدا باید برگهای خارجی آن را جدا کنید و با استفاده از یک چاقوی تیز و کوچک برگهای داخلی و نزدیک به مرکز کنگر را به سمت پایین بکشید. ساقه گیاه را تمیز کنید و پوست آن را بکنید و به قطعات کوچکتر خرد کنید. به خاطر داشته باشید برای جلوگیری از تیره و یا قهوهای رنگ شدن کنگر، آن را در محلول آب و لیمو بریزید.
سپس یک قابلمه بزرگ و نچسب را روی شعله متوسط قرار دهید و روغن را در آن داغ کنید. در ادامه ترهفرنگی، هویج، سیر، آویشن، قارچ و کنگرها را در روغن داغ بریزید و هر از گاهی هم بزنید. ۵ دقیقه زمان کافی است تا سبزیجات قهوهای رنگ و پخته شوند. بعد از پخته شدن سبزیجات، سرکه سفید را به آنها اضافه کنید و شعله را کم کرده و بگذارید برای مدت زمان ۲ تا ۳ دقیقه در سرکه پخته شوند.
بعد از گذشت مدت زمان لازم، عصاره آب سبزیجات و نمک را هم اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد روی شعله کم کاملا پخته و ترد شوند. به طور میانگین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه زمان برای پخته شدن این دسته از سبزیجات کافی خواهد بود. در ادامه باقالی و نخودفرنگی را هم اضافه کنید و با بالا بردن شعله درجه حرارت را روی میزان متوسط تنظیم کنید. مجددا در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا مواد برای مدت زمان ۱۰ دقیقه و یا حتی بیشتر پخته شوند.
بعد از گذشت مدت زمان لازم، کره و باقی مانده آبلیمو را به سایر مواد اضافه کنید و به میزان دلخواه در آن فلفل بپاشید. برای سرو سوپ ترجیحا آن را در یک ظرف کمعمق بکشید و روی آن را با جعفری تازه و خرد شده تزیین کنید.