خورشت میرزاقاسمی,عکسهایی از تزیین مجلسی میرزا قاسمی


طرز تهیه خورش میرزا قاسمی تزیین مجلسی میرزا قاسمی,طرز تهیه خورش میرزا قاسمی مجله اینترنتی همراه باعلم: در ادامه آموزش پخت غذاهای محلی شمالی ، در این مقاله دستور پخت و “طرز تهیه خورشت میرزا...

فهرست سرفصل ها

طرز تهیه خورش میرزا قاسمی مواد لازم برای تهیه خورشت میرزا قاسمی طرز تهیه خورشت میرزا قاسمی عکسهایی از تزیین زیبا و مجلسی میرزا قاسمی
خورشت میرزاقاسمی,عکسهایی از تزیین مجلسی میرزا قاسمی
1 رای ، 5 ستاره از 5

طرز تهیه خورش میرزا قاسمی

خورشت میرزاقاسمی,عکسهایی از تزیین مجلسی میرزا قاسمیتزیین مجلسی میرزا قاسمی,طرز تهیه خورش میرزا قاسمی

مجله اینترنتی همراه باعلم: در ادامه آموزش پخت غذاهای محلی شمالی ، در این مقاله دستور پخت و “طرز تهیه خورشت میرزا قاسمی” رو براتون گذاشتیم. میرزا قاسمی توسط محمد قاسم خان؛ والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه؛ ابداع شد و چون توسط خود محمد قاسم خان گسترش یافت ، این غذا هم به نام او اسم‌ گذاری شد. میرزا قاسمی در گیلان معمولاً با برنج سرو می‌شود اما اخیراً با نان نیز سرو می شود.

مواد لازم برای تهیه خورشت میرزا قاسمی

بادمجان 5 عدد متوسط تخم مرغ 3 عدد گوجه فرنگی تازه 2 عدد سیر یک بوته روغن و فلفل و نمک به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت میرزا قاسمی

در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم ( شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید ) سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا می کنیم؛ پس از آن بادمجان ها را ساطوری می نماییم. حال نوبت به گوجه ها می رسد؛ گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را میگیریم و سپس خرد می کنیم. سیر را کوبیده و داخل روغن داغ که از قبل درتابه و روی اجاق آماده شده است میریزیم تا کمی سیر ها سرخ شود.

سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم ؛ این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیفتد ادامه می دهیم. حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می دهیم و در طرف دیگر خالی تابه ، تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط می کنیم و انقدر هم می زنیم تا بسته شده و سرخ شود بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط می کنیم.

عکسهایی از تزیین زیبا و مجلسی میرزا قاسمی

خورشت میرزاقاسمی,عکسهایی از تزیین مجلسی میرزا قاسمیتزیین مجلسی میرزا قاسمی,طرز تهیه خورش میرزا قاسمی2
خورشت میرزاقاسمی,عکسهایی از تزیین مجلسی میرزا قاسمیتزیین مجلسی میرزا قاسمی,طرز تهیه خورش میرزا قاسمی3
خورشت میرزاقاسمی,عکسهایی از تزیین مجلسی میرزا قاسمیتزیین مجلسی میرزا قاسمی,طرز تهیه خورش میرزا قاسمی4
خورشت میرزاقاسمی,عکسهایی از تزیین مجلسی میرزا قاسمیتزیین مجلسی میرزا قاسمی,طرز تهیه خورش میرزا قاسمی5
مطالب مرتبط پیشنهادی: ایده های جالب | عکسهای بسیار زیبا از تکه های یخ گلدار (انواع گل)
خورشت میرزاقاسمی,عکسهایی از تزیین مجلسی میرزا قاسمیمیرزا قاسمی شمال,آموزش پخت میرزا قاسمی ,طرز تهیه میرزا قاسمی
خورشت میرزاقاسمی,عکسهایی از تزیین مجلسی میرزا قاسمیمیرزا قاسمی شمال,آموزش پخت میرزا قاسمی ,طرز تهیه میرزا قاسمی2
خورشت میرزاقاسمی,عکسهایی از تزیین مجلسی میرزا قاسمیمیرزا قاسمی شمال,آموزش پخت میرزا قاسمی ,طرز تهیه میرزا قاسمی3
خورشت میرزاقاسمی,عکسهایی از تزیین مجلسی میرزا قاسمیمیرزا قاسمی شمال,آموزش پخت میرزا قاسمی ,طرز تهیه میرزا قاسمی4
خورشت میرزاقاسمی,عکسهایی از تزیین مجلسی میرزا قاسمیمیرزا قاسمی شمال,آموزش پخت میرزا قاسمی ,طرز تهیه میرزا قاسمی5

گردآوری از مجله اینترنتی همراه باعلم

loading...
***
loading...


بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

زیباترین و شادترین عکس نوشته های شب یلدا