فهرست سرفصل ها
طرز تهیه خورش میرزا قاسمی
مجله اینترنتی همراه باعلم: در ادامه آموزش پخت غذاهای محلی شمالی ، در این مقاله دستور پخت و “طرز تهیه خورشت میرزا قاسمی” رو براتون گذاشتیم. میرزا قاسمی توسط محمد قاسم خان؛ والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه؛ ابداع شد و چون توسط خود محمد قاسم خان گسترش یافت ، این غذا هم به نام او اسم گذاری شد. میرزا قاسمی در گیلان معمولاً با برنج سرو میشود اما اخیراً با نان نیز سرو می شود.
مواد لازم برای تهیه خورشت میرزا قاسمی
بادمجان 5 عدد متوسط تخم مرغ 3 عدد گوجه فرنگی تازه 2 عدد سیر یک بوته روغن و فلفل و نمک به مقدار لازمطرز تهیه خورشت میرزا قاسمی
در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم ( شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید ) سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا می کنیم؛ پس از آن بادمجان ها را ساطوری می نماییم. حال نوبت به گوجه ها می رسد؛ گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را میگیریم و سپس خرد می کنیم. سیر را کوبیده و داخل روغن داغ که از قبل درتابه و روی اجاق آماده شده است میریزیم تا کمی سیر ها سرخ شود.
سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم ؛ این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیفتد ادامه می دهیم. حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می دهیم و در طرف دیگر خالی تابه ، تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط می کنیم و انقدر هم می زنیم تا بسته شده و سرخ شود بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط می کنیم.
عکسهایی از تزیین زیبا و مجلسی میرزا قاسمی
گردآوری از مجله اینترنتی همراه باعلم