دستور پخت مافین پیتزایی


دستور پخت مافین پیتزایی مافین پیتزایی می‌تونه یه صبحانه خوشمزه و یا یه پیش غذا تو دور همی و مهمونی باشه. شما می‌تونین به جای ژامبون توی دستور پخت مافین پیتزایی از گوشت استفاده کنین. طرز تهیه مافین پیتزایی راحته و می‌تونین توی خونه درست کنین. مواد لازم جهت مافین پیتزایی : ژامبون یا کوکتل گوشت             200 گرم پیازچه خرد...

دستور پخت مافین پیتزایی

مافین پیتزایی می‌تونه یه صبحانه خوشمزه و یا یه پیش غذا تو دور همی و مهمونی باشه. شما می‌تونین به جای ژامبون توی دستور پخت مافین پیتزایی از گوشت استفاده کنین. طرز تهیه مافین پیتزایی راحته و می‌تونین توی خونه درست کنین.

مواد لازم جهت مافین پیتزایی :

ژامبون یا کوکتل گوشت ۲۰۰ گرم پیازچه خرد شده ۲ ساقه فلفل دلمه ای خرد شده یک چهارم پیمانه شیر ولرم نصف پیمانه مایه خمیر فوری نصف قاشق مرباخوری شکر نرم نصف قاشق مرباخوری آرد سفید الک شده ۱ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم پنیر موزارلا رنده شده به مقدار لازم

دستور پخت مافین پیتزایی

دستور پخت مافین پیتزایی :

فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.

توی یه کاسه شیر رو می‌ریزیم.

شکر رو به شیر اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم.

خمیر مایه رو اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم و ۵ دقیقه یه جای گرم می‌ذاریم.

تخم مرغ ها رو توی یع کاسه دیگه می‌شکنیم و با همزن دستی هم می‌زنیم تا حباب دار بشه.

سوسیس یا ژامبون خرد شده رو با فلفل دلمه ای و پیازچه به تخم مرغ اضافه و مخلوط می‌کنیم.

آرد، نمک، آویشن و فلفل رو اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم تا یکنواخت بشه.

مخلوط املت رو با یه ملاقه کوچیک یا اسکوپ توی قالب های مافین می‌ریزیم به صورتی که سه چهارم کپسول ها رو پر کنه.

یه مقدار پنیر موزارلای رنده شده هم روی مافین ها می‌ریزیم.

قالب مافین رو توی فر قرار می‌ذاریم تا برای ۳۰ دقیقه کاملاٌ بپزه و روی پنیر ها طلایی رنگ بشه.

مافین پیتزایی رو به صورت گرم سرو می کنیم.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

شعر غمگین شب یلدا + مجموعه اشعار زیبای غم و ناراحتی شب یلدا