طرز تهیه سس قارچ
سس قارچ جز اون دسته از سس های خوشمزه و پرطرفداره که معمولا با شیر درست میشه. دستور سس قارچ میتونه یه مکمل خوشمزه برای انواع پاستا یا انواع غذاهای گوشتی مثل استیک باشه.
مواد لازم جهت سس قارچ :
شیر ۲ لیوان آرد گندم یا آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری کره ۴۰ گرم قارچ خام ۳۰۰ گرم نمک و ادویه به مقدار لازمطرز تهیه سس قارچ :
قارچ ها رو حلقه ای خرد میکنیم و توی ماهیتابه میریزیم و بعد ۱۰ گرم کره و نمک اضافه میکنیم.
قارچ ها رو روی حرات ملایم میذاریم تا کم کم آب بندازن.
حرارت رو بیشتر میکنیم تا آبشون کاملا تبخیر بشه و سرخ بشن.
۳۰ گرم کره باقی مانده رو توی یه قابلمه میریزیم و میذاریم تا با حرارت ملایم آب بشه.
آرد رو اضافه میکنیم.
آرد و کره رو سریع هم میزنیم تا یکنواخت با هم مخلوط بشن.
حدود نصف لیوان از شیر رو به مواد اضافه میکنیم.
با یه همزن دستی مواد رو سریع هم میزنیم تا آرد گوله نشه.
کم کم مابقی شیر رو هم اضافه میکنیم و با همزن دستی مواد رو هم میزنیم.
مدام باید مخلوط رو آروم هم بزنیم تا هم سس غلیظ بشه و هم ته نگیره.
حرارت باید مدت پخت ملایم باشه.
وقتی سس غلیط شد، قارچ ها رو اضافه میکنیم.
ادویه ی دلخواهمون رو هم اضافه و مخلوط میکنیم.
سس رو با قارچ هم زده یه کم روی حرارت نگه میداریم و در نهایت سس حاضره.