دستور ماهی سالمون با سالاد نودل
ماهی سالمون با سالاد نودل یکی از غذاهای دریایی لذیذ شرقیه که با مواد خاصی درست میشه و سالم و مقوی و کاملاً رژیمیه. توی دستور ماهی سالمون با سالاد نودل به جای سرکه برنج میتونین از سرکه سیب یا سرکه بالزامیک سفید هم استفاده کنین. این طرز تهیه ماهی سالمون با سالاد نودل برای ۴ نفره.
مواد لازم جهت ماهی سالمون با سالاد نودل :
فیله سالمون ۴ عدد روغن هسته انگور ۲ قاشق غذاخوری عسل ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری سس سویا ۲ قاشق غذاخوری سرکه برنج ۱ قاشق غذاخوری فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری پودر سیر نصف قاشق چایخوریمواد لازم جهت سالاد نودل:
فلفل دلمه خرد شده ۱ عدد نخود فرنگی ۱ پیمانه نودل برنج ۲۰۰ گرم خیار خرد شده ۱ پیمانه پیازچه حلقه شده نصف پیمانهمواد لازم جهت سس کنجد:
سرکه برنج چهار و نصف قاشق غذاخوری روغن کنجد ۳ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده ۱ قاشق غذاخوری عسل ۲ قاشق چایخوری آبلیمو ۲ قاشق چایخوری پودر سیر نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری کنجد برای تزیین به مقدار لازمدستور ماهی سالمون با سالاد نودل :
۲ قاشق عسل، سس سویا، ۱ قاشق آبلیمو، ۱ قاشق سرکه برنج، نصف قاشق چایخوری پودر سیر، نصف قاشق چایخوری زنجبیل، پودر سیر و فلفل قرمز رو تو یه کاسه کوچیک میریزیم و مخلوط میکنیم.
فیله های ماهی سالمون رو توی یه کیسه میذاریم.
سس رو بهش اضافه میکنیم.
کیسه رو میبندیم و اونو یه ربع توی یخچال میذاریم.
توی یه کاسه کوچیک، مواد لازم برای سس کنجد یعنی سرکه برنج، روغن کنجد، عسل، آبلیمو، پودر سیر و زنجبیل رو میریزیم و هم میزنیم تا با هم مخلوط شن.
برای تهیه سالاد نودل، یک قابلمه آب رو روی شعله میذاریم تا بجوشه.
نودل برنج رو بهش اضافه میکنیم و بلافاصله با آب سرد آبکش میکنیم.
نودل رو توی یه کاسه میریزیم.
فلفل دلمه ای و خیار رو رشته ای خرد میکنیم و بهش اضافه میکنیم.
نخود فرنگی و پیازچه رو حلقه ای خرد میکنیم و توی کاسه میریزیم.
سس کنجد رو روی سالاد میریزیم و مواد رو زیر و رو میکنیم.
ماهی سالمون رو از یخچال در میاریم.
کف یه تابه رو با ۳ قاشق روغن هسته انگور چرب میکنیم و روی حرارت داغ میکنیم.
فیله ها رو توی تابه میذاریم و سرخ میکنیم.
فیله ماهی سالمون رو روی سالاد نودل میذاریم و اونو با کنجد تزیین میکنیم.