قرارداد با سازمان انرژی اتمی برای ساخت سانتریفیوژ / تشریح برنامه پژوهشگاه برای کاهش آلایندگی آبهای زیرزمینی
توفیقی به قرارداد با شرکت ملی نفتکش درباره کاهش میزان سولفور مازوت تصریح کرد: بر اساس IMO تا سال 2020 باید میزان سولفور در مازوت نیم درصد باشد در حال حاضر این رقم 3.4 تا 4 درصد است.
توفیقی به قرارداد با شرکت ملی نفتکش درباره کاهش میزان سولفور مازوت تصریح کرد: بر اساس IMO تا سال 2020 باید میزان سولفور در مازوت نیم درصد باشد در حال حاضر این رقم 3.4 تا 4 درصد است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، جعفر توفیقی در نشست خبری راهبردهای پژوهشگاه صنعت نفت با رویکرد توسعه و تجاری سازی فناوری ایرانی و محورهای حضور در بیست و سومین نمایشگاه نفت درباره قرارداد با سازمان انرژی اتمی برای ساخت سانتریفیوژ اظهار داشت: سانتریفیوژهای قبلی آمریکایی و اروپایی بودند که دیگر اکنون این تجهیزات به ما داده نمیشوند ما در حال حاضر در زمینه ساخت این دستگاهها خودکفا شدهایم.
وی همچنین به قرارداد با شرکت ملی نفتکش درباره کاهش میزان سولفور مازوت تصریح کرد: بر اساس IMO تا سال 2020 باید میزان سولفور در مازوت نیم درصد باشد در حال حاضر این رقم 3.4 تا 4 درصد است بنابراین ما روش کاهش میزان سولفور را بررسی کردیم که در این ارتباط چند گزینه برتر بررسی شد و اکنون در حال انعقاد فاز دوم با شرکت ملی نفتکش هستیم تا کار عملیاتی شود.
رئیس پژوهشگاه صنعت نفت درباره استفاده دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دکترا از امکانات پژوهشگاه صنعت نفت اظهار داشت: یکی از مباحث ما توانمندسازی نیروی انسانی است که در این ارتباط مسیر را باز گذاشتیم که دانشجویان بتوانند مراجعه کنند ضمن اینکه هزینهها را نیز 50 درصد تخفیف دادیم.
وی همچنین به تفاهمنامه با پژوهشگاه نیرو در زمینه انرژی و بهینهسازی مصرف آن اشاره کرد و افزود: در حوزه محیط زیست نیز تعاملات گستردهای داشتیم و زیرساختهای لازم را به وجود آوردیم و ما زیست فناوری نفت را در قالب چشم انداز تعریف کردیم که نیازسنجیهیا آن بیرون آمده و در این ارتباط پاکسازی آلودگی آبهای زیرزمینی یکی از محورهای تجاری کردن فناوری در سطح ملی است.
توفیقی بیان کرد: گام دوم ما کاهش آلایندگی آب و خاک در منطقه پارس جنوبی است که یکی از مشکلات ما سفرههای آب زیرزمینی است که توانستهایم تاکنون چند هزار تن از آلودگی را امحا کنیم که با ارزیابی انجمن سبز اروپا در خاورمیانه رتبه اول و در سطح بین المللی مقام سوم را کسب کردیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر آلایندگیهایی در شازند اراک، آذربایجان، خارگ و همچنین سرخس و خانگیران در زمینه آبهای زیرزمینی داریم که با استفاده از تکنولوژی میتوانیم این آلایندگیها را رفع کنیم.
رئیس پژوهشگاه صنعت نفت خاطرنشان کرد: دو استراتژی کلان شناسایی توسعه تکنولوژی ساخت ادوات و حسگرها که قابلیت شناخت آلودگی را دارند در نظر گرفتیم که در این ارتباط 17 سنسور دانش فنی بومی سازی شده است.
وی همچنین گفت: ما طرح جامع مدیریت پسماند را نیز در دست اجرا داریم که برای رفع آلودگیهای فرآوردههای نفتی اقدام میکنیم.
ادامه دارد.............