طرز تهیه چیز کیک نارنگی با استفاده از کمپوت نارنگی
در فصل پاییز با استفاده ازمیوههای پاییزی انواع کیک ودسرهای خوشمزه پاییزی را میتوان تهیه نمود. در اینجا با طرز تهیه چیز کیک نارنگی آشنا شوید.
نارنگی، میوه خوشرنگ پاییزی است که به خاطر طعم ملایم و دلنشینش محبوب خیلی از افراد است. خواص نارنگی برای کسی پوشیده نیست با اینحال به طور خلاصه میتوان گفت که این میوه، هم برای پوست و هم برای گوارش بسیار مفید است.
با استفاده از میوه خوشمزه نارنگی میتوان انواع مارمالاد یا مربای نارنگی و دسر نارنگی از نوع چیز کیک را تهیه نمود و از خوردن آنها لذت برد. در اینجا اما قصد داریم طرز تهیه چیز کیک نارنگی خوشرنگ و خوشمزهای را به شما آموزش دهیم که با استفاده از مربای نارنگی یا کمپوت نارنگی میتوان آن را تهیه کرد.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک نارنگی (کیک پایه)
تخم مرغ |
2 عدد |
آب |
2 ق غذاخوری |
شکر |
120 گرم |
آرد |
50 گرم |
آرد ذرت |
50 گرم |
بیکینگ پودر |
1 ق چایخوری |
مواد لازم برای تهیه کرم روی چیز کیک نارنگی
شیر |
100 میل |
شکر |
50 گرم |
وانیل شکری |
1 بسته |
ژلاتین |
5 ورق |
پنیر خامهای |
200 گرم |
خامه فرم گرفته |
400 گرم |
کمپوت |
300 گرم |
آگار آگار |
1 بسته |
طرز تهیه چیز کیک نارنگی
برای تهیه چیز کیک نارنگی ابتدا تخممرغ، آب، شکر، وانیل را خوب با همزن بزنید تا سفید رنگ و کرمی شود.
هر دو نوع آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده و الک کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را داخل قالب چربشده ریخته و داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید.
دمای فر را روی 180 درجه قرار دهید و کیک پایه را به مدت 25 دقیقه با این دما بپزید.
بعد از اتمام پخت کیک، آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.
پس از سردشدن کیک، روی کیک را با چاقو صاف کرده و حدود 1 تا 1.5 ساعت کیک را در دمای محیط نگه دارید.
بعد از این مدت زمان، دوباره کیک را در قالب قرار دهید و به سراغ تهیه کرم نارنگی روی چیز کیک بروید.
ژلاتینها را در حدود 5-7 دقیقه در آب سرد خیس کنید.
شیر ،شکر و وانیل شکری را روی حرارت قرار دهید.
وقتی گرم شد و به نقطه جوش رسید، مواد را از روی حرارت بردارید.
در این مرحله، ژلاتین نرمشده را به مواد دیگر اضافه کنید تا حل شود.
پنیر خامهای را کمی با چنگال هم بزنید.
خامه را به آن اضافه کنید.
در اخر مواد ژلاتینی را به آنها اضافه کرده و با قاشق هم بزنید تا یکدست شود.
مواد را روی کیک ریخته و در یخچال به مدت 1 ساعت قرار دهید.
حالا کمپوت نارنگی بدون آب را روی کیک بریزید.
دوباره کیک را داخل یخچال قرار دهید تا مواد روی کیک سفت شود و ژلاتین آن خودش را بگیرد.
با آگار آگار، روی میوهها را بپوشانید تا براق شوند.
چیز کیک نارنگی شما آماده است. بهتر است حدود 7 ساعت قبل از سرو، آن را داخل یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.
نکته:
برای تهیه کرم نارنگی برای روی این چیز کیک میتوانید به جای کمپوت نارنگی از مربای نارنگی نیز استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیز کیک یخچالی با فیلینگ گیلاس
انواع چیزکیکها طرفداران خاص خود را دارند. چیز کیکهای میوهای اما طعم همهپسندتری داشته و به خصوص در هر فصل که میوه خاص آن فصل در دسترس است تهیه و مصرف این نوع دسرها بیش از همیشه است. امیدواریم این نوع چیز کیک میوهای خوشمزه را نیز تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.