آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های خسته
این 11 غذای حاضری برای روزهایی که خسته یا بیحوصله هستید و علاوه بر این، غذای ماندهای در یخچال دارید که نمیخواهید آن را دور بریزید، مناسب است.
مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) :
فرض کنید ماده خامی دارید که میخواهید با آن شام درست کنید و آن
را مقایسه کنید با وقتی میخواهید با ماده پختهای غذا درست کنید.
زمانی را که برای دومی صرف میکنید خیلی کمتر از اولی است. این 11 غذای
حاضری برای روزهایی که خسته یا بیحوصله هستید و علاوه بر این، غذای
ماندهای در یخچال دارید که نمیخواهید آن را دور بریزید، مناسب است.
1- استروگانف
اگر گوشت و مرغ پخته یا سرخ شده از غذای قبل باقی مانده، میتوانید با آن استروگانف درست کنید. اول مقداری پیاز تفت دهید. بعد قطعههای مرغ یا گوشت را رشته رشته برش دهید و به همراه قارچ حلقه شده در پیاز تفت دهید. سپس در ظرف را بگذارید تا قارچ آب بیندازد. بعد از چند دقیقه میتوانید کمی خامه اضافه کنید و غذا را سرو کنید.
کوکو را با هر چیزی میتوان درست کرد. اگر سیبزمینی پخته، سبزیجات پخته، مرغ، گوشت چرخ شده، تن ماهی یا مواد اینچنینی از روزهای گذشته باقی مانده، میتوانید آنها را خرد کنید، با کمی تخممرغ، ادویه و به مقدار لازم آرد مخلوط کنید و در تابه پهن کنید. میتوانید این مواد را قلقلی کنید و به همراه مقداری سس گوجه در قابلمه بگذارید تا بپزد.
اردورهای باقیمانده از شب بسیار برای پختن سوپ مناسب است؛ نخودفرنگی، ذرت، کدو یا هویج پخته. کافی است مقداری پیاز تفت دهید، این مواد را به آن اضافه کنید و آب مرغی که از پختن مرغ شب قبل باقی مانده را روی آن بریزید. میتوانید با کمی تردیلا و جعفری سوپتان را تزئین کنید.
بیشتر وقتها مرغ یا گوشت خوراک یا خورش تمام میشود و فقط کمی از مواد آن باقی میماند. در این صورت میتوانید مواد خوراک را در تابه بریزید تا آبش تمام شود و به شکل یک سس دربیاید. سپس میتوانید یک تکه مرغ را سرخ یا کباب کرده و به همراه این سس خوشمزه سرو کنید.
اگر نان باگت یا نان تست از شب پیش باقی مانده، میتوانید آنها را حلقهحلقه کنید و در فر یا توستر برشته کنید. سپس اگر گوشت یا مرغ باقی مانده دارید، میتوانید آن را در رب گوجهفرنگی تفت دهید و روی نانها بریزید. خورش یا خوراکهای دیگر را هم میتوانید با این نانها سرو کنید.
همیشه در مهمانیها چلو اضافه میماند. شما میتوانید با این چلوها شیربرنج درست کنید. برنج کته برای این کار بهتر است اما میتوانید شیربرنج را با برنج دمی هم درست کنید. برای اینکه شیربرنج خوشمزهتر شود از شب قبل تاحدی شیر روی آن بریزید که یک سانتیمتر بالای سطح برنج قرار گیرد. سپس برنج را روی گاز بگذارید. وقتی برنج کاملا باز شد، مقداری شکر و گلاب به آن اضافه کنید.
مرغ پخته، پنیر پیتزا، ذرت، گوجه، خیارشور، سبزیجات پخته، نان، سیبزمینی و تمام باقیماندههای غذا را میتوانید با کمی سلیقه به یک سالاد خوشمزه تبدیل کنید. کافی است مقداری کاهو خرد کنید، کمی روغن زیتون و آبلیمو یا سرکه به آن اضافه و باقی مواد را با آن مخلوط کنید.
حتی اگر خوراک مرغ یا گوشت، مایه ماکارونی یا حتی خورش باقی مانده، شما میتوانید با کمی خلاقیت یک ساندویچ خوشمزه با آن درست کنید. کافی است گوشتها را جدا کنید و کمی تفت دهید. سپس میتوانید به همراه کمی خیارشور، کلم و گوجه فرنگی در نان باگت بگذارید و میل کنید.
تن ماهی، سوسیس، سیبزمینی پخته یا حتی گوشت چرخ شده برای تبدیل شدن به مایه سمبوسه عالی هستند. میتوانید آنها را با کمی تره و جعفری تازه و کمی شیره تمبرهندی تفت دهید و لای نان بپیچید. اگر نانها را در روغن زیاد سرخ کنید، یک سمبوسه عالی خواهید داشت.
اگر فستفود داشتید و چیزی باقی مانده، میتوانید مقداری سوسیس سرخ شده را خرد کنید و به همراه رب گوجه، فلفل دلمهای و گوجه تفت دهید. اگر سیبزمینی سرخ شده هم داشتید به آن اضافه کنید و تفت دهید. اگر کمی جعفری یا ریحان هم به آن اضافه کنید غذای بسیار خوشمزهای خواهید داشت.
به همراه باقیمانده غذاها، سس پاستا هم میتوان درست کرد. کافی است گوجه، فلفل دلمهای، کدو، مرغ، گوشت قلقلی، گوشت چرخ شده یا مواد غذایی دیگر را خرد و مخلوط کنید و روی ماکارونی پخته بریزید. میتوانید از سس گوجه یا سس سفید برای مزهدار کردن آن استفاده کنید.