رابطه برای بارداری، چرا حامله نمیشم پس؟

دسته‌بندی: سلامت مادر و نوزاد
تاریخ انتشار: ۱۳۹۷ اردیبهشت ۲۲, شنبه ساعت ۲۳:۵۰۰ رأیبدون امتیاز
رابطه برای بارداری، چرا حامله نمیشم پس؟

تست زدم باردار نبودم. حالا که پریودیم 11 روز گذشته، ما تو این 11 روز اگه نزدیکی داشته باشیم امکان داره زن باردار بشه یا نه؟

سوال مخاطب نی‌نی‌بان: من دوره پریود نامنظمی دارم، گاهی اوقات ماه به ماه با مصرف دارو پریود می شم. ماه قبل دارو مصرف کردم باید 7 مهر پریود می شدم، نشدم. تست زدم باردار نبودم. حالا که پریودیم 11 روز گذشته، ما تو این 11 روز اگه نزدیکی داشته باشیم امکان داره زن باردار بشه یا نه؟ پس وقتی که پریود عقب افتاد، تو چند روزی که عقب افتاده می توان اقدام به بارداری کرد و نتتیجه گرفت؟

پاسخ دکتر الهه رجایی، متخصص زنان، زایمان و نازایی:
به هر حال احتمال بارداری در هر نزدیکی وجود دارد. در این محدوده زمانی احتمال بارداری به حداقل می رسد، چون یا در این سیکل تخمک گذاری نداشتید و یا از زمان آن گذشته است. در صورتیکه دوره سیکل بیش از 35 روز طول بکشد، معاینه و سونوگرافی جهت بررسی وضعیت تخمک‌ و تخمک گذاری و آزمایشات غدد لازم است. ضمن اینکه اگر اضافه وزن دارید، سعی کنید با ورزش و رژیم به وزن مناسب برسید.


اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...