دستور پخت پانکوی ایتالیایی (مرغ سوخاری رژیمی )
مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) : مواد لازم برای 4 نفر: سفیده تخم مرغ=3 عدد سس خردل=1 قاشق سوپ خوری نان ایتالیایی خرد شده= یک فنجان پنیر پارمزان کم چرب= 1/4 فنجان مرغ پوست کنده بدون استخوان 6 اونسی= 4 قطعه سس سرکه و نمک گرم= 3/4...
مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) :
مواد لازم برای 4 نفر:
سفیده تخم مرغ=3 عدد
سس خردل=1 قاشق سوپ خوری
نان ایتالیایی خرد شده= یک فنجان
پنیر پارمزان کم چرب= 1/4 فنجان
مرغ پوست کنده بدون استخوان 6 اونسی= 4 قطعه
سس سرکه و نمک گرم= 3/4 فنجان
سالاد کلم فرانسوی =به دلخواه
طرز تهیه:
فر را روی درجه ی 450 گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید .
سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.
مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.
در دمای 450 درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر میخواهید روی آنها طلایی شود 1 دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.
غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید میتوانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید