دستور پخت کتلت میگو
مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) : مواد لازم برای ۶ نفر: میگوی تازه: ۵۰۰ گرم شیر: نصف لیوان نان باگت: ۳ عدد تخم مرغ: ۲ عدد جعفری خرد شده: نصف لیوان روغن آب کرده: نصف لیوان نمک و فلفل: به اندازه کافی طرز تهیه: میگوهای پاک...
مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) :
مواد لازم برای ۶ نفر:
میگوی تازه: ۵۰۰ گرم
شیر: نصف لیوان
نان باگت: ۳ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
جعفری خرد شده: نصف لیوان
روغن آب کرده: نصف لیوان
نمک و فلفل: به اندازه کافی
طرز تهیه:
میگوهای پاک شده را با کمی نمک در مقداری
آب به مدت ۵ دقیقه بجوشانید، سپس آن ها را در آبکش ریخته و بعد از این که
آب آن رفت با چرخ گوشت، آن ها را چرخ کنید.
خمیر وسط نان باگت را بیرون آورده و آن ها را از الک رد کنید تا نرم شود و
به صورت پودر دربیاید همه مواد را با هم مخلوط کرده(به جز روغن) و کاملا هم
بزنید.روغن را در ماهی تابه ریخته و پس از این که گرم شد مقداری از خمیر
را برداشته و با دست آن را پهن کنید و به شکل کتلت در روغن سرخ کنید.